Кућа Добрих Вести

Login

Виртус награда за компанију која брине

Оцените овај чланак
(4 гласова)

virtusssssБЕОГРАД - Траг фондација, уз финансијску подршку Европске комисије и Тима за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Србије, расписaла је конкурс за корпоративну филантропију и доделу "Виртус награда".

Рок за пријем пријава је 25. октобар.

Конкурс је отворен је за све домаће и стране компаније, корпорације, јавна и државна предузећа, мала и средња предузећа, медијске куће као и корпоративне фондове и фондације, са изузетком непрофитних организација, јавних установа и органа управе.

Корпоративна филантропија као део одрживог развоја компанија

“Виртус награда”, уставновљена 2007. године, је награда за корпоративну филантропију која промовише друштвено одговорно пословање као саставни део одрживог развоја компанија у Србији.
Намењена је, како великим компанијама, тако и малим и средњим предузећима и појединцима који су током 2012. и 2013. године на најделотворнији начин допринели општем добру пружајући материјалну или другу врсту подршке непрофитним акцијама или организацијама цивилног друштва.
Кандидате за награде могу да предложе сви заинтересовани грађани, појединци, непрофитне организације, медији, ПР и маркетиншке агенције, али и саме компаније и продузећа могу да пријаве своје програме.
Церемонија проглашења добитника биће одржана у Београду у другој половини јануара 2014. године.

                                                                                                                        Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 18 септембар 2013 23:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија