Кућа Добрих Вести

Login

Богата сајамска јесен

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ekoferБЕОГРАД – У наредном периоду очекује нас богата сајамска јесен на Београдском сајму. Сајмови екологије, енергетике, медицине, рачунара, техничких апарата, биротехничке опреме...окупиће бројне посетиоце, понуђаче, клијенте, купце и биће стециште привредних догађања у престоници. 

Данас почиње четврти Међународни сајам безбедности објеката, инфраструктуре, лица и пословања (iSEC) на којем ће учествовати више од 50 директних излагача са око 130 индиректних из тридесетак земаља.

На тој манифестацији која траје до 28 септембра, представиће се више од 180 најпознатијих домаћих и светских брендова.

На сајму ће бити представљени не само најновији системи за превентивну заштиту привредних, индустријских, енергетских, саобраћајних, телекомуникационих и других критичних инфраструктура, значајних за безбедност грађана и друштва у целини, него и системи за заштиту приватних објеката за становање али и података.

Попусти до 65 одсто за рачунаре, eлектронику и кућне апарате
На предстојећем сајму рачунара, потрошачке електронике и кућних апарата CE-HА, који ће се од 26. до 29. септембра одржати на Београдском сајму, посетиоци ће моћи поједине производе да набаве уз попуст, који ће се ове године кретати и до 65 одсто.
Организатори су желели да овај трећи по реду Сајам буде обележен нечим посебним, па су уз највеће сајамске попусте до сада, обезбедили и најновије моделе телевизора, који су се тек појавили на светском тржишту. Од шест најновијих модела, на сајму ће се појавити четири.
На ту најновију технологију неће бити попуста, али зато грађани могу да рачунају на повољне цене многих кућних апарата који су им потребни.

Сајам енергетике и екологије од 9. до 12. октобра

Међународни сајмови енергетике „Енергетика 2013“ и заштите животне средине и природних ресурса „Еcofair 2013“ биће одржани од 9. до 12. октобра на Београдском сајму.

Новина је што овогодишњи сајмови „Енергетика“ и „Еcofair“ трају дан дуже него претходних година, до чега је дошло на захтев излагача, због повећаног интересовања посетилаца.

На сајму ће бити организован и обиман стручни програм, конференције, округли столови, предавања и презентације.

Традиционални учесници ових специјализованих манифестација су најважније фирме и институције из енергетског и сектора заштите животне средине, а окосницу чини ЕПС, Електромреже Србије, Србијагас и НИС.

И ове године страни излагачи имају значајну улогу, јер 42 одсто учесника долази из иностранства, а своју понуду представиће на четвртини изложбеног простора.

Те две сајамске манифестације, доприносе регионалној сарадњи, а Београдски сајам је постао место окупљања фирми из региона – Италије, Аустрије, Словеније, Хрватске, Мађарске, Румуније и Бугарске.

Ове године активније учешће најавили су и представници енергетског и еколошког сектора из Грчке, Црне Горе и Македоније.

Сајмови ће бити одржани под покровитељством Министарства енергетике, развоја и заштите животне средине, Министарства природних ресурса, рударства и просторног планирања и Привредне коморе Србије, као партнера.

Сајам „BIRO-EXPO“

Међународни сајам информатичко-биротехничке опреме „BIRO-EXPO“ одржаће се од 9. до 12. oктобра

Овај сајам постао је најзначајније тржиште у региону на коме се представља и са кога се набавља како најсавременија опрема и материјали потребни за опремање и рад пословних простора, тако и пословна галантерија и поклонио пред наступајућу Нову годину.

Излагачи – произвођачи, заступници и увозници канцеларијске опреме, материјала и пословне галантерије упознаће посетиоце са најновијом понудом домаћих и страних тржиштних лидера.

Сајам графичке и папирне индустрије „ГРАФИМА“

Међународни сајам графичке и папирне индустрије „ГРАФИМА“ одржава се у континуитету од 1979. године. Ова специјализовавана манифестација одавно је постала једно од основних подстицаја бржег развоја графичарства у нашој земљи и водећа сајамска приредба ове врсте у региону. Због своје делатности директно је повезана са најзнајачајнијим привредним токовима, а због великог броја излагача из земље и иностранства и изузетне посећености, већ годинама је место пословних сусрета.

Ове године домаћин сајма је компанија Symbol из Суботице са брендом Fuji film а сајам ће се одржати од 9. до 12. октобра.

Сајам медицине и стоматологије од 10. октобра

Међународни сајам медицине и стоматологије „Медидент“ биће одржан од 10. до 12. oктобра у Хали три Београдског сајма.

Произвођачи, увозници и дистрибутери најсавременијих медицинских, стоматолошких и фармацеутских уређаја и опреме приказаће најновија достигнућа из тих области.

Захваљујући домаћим заступницима и дистрибутерима чувених светских фирми посетиоци ће моћи премијерно за наш регион да виде и нека од најсавременијих научних достигнућа, посебно у области стоматологије.

У пратећем програму биће одржана стручна предавања о новим медицинским сазнањима и практичним искуствима. Посебна пажња биће посвећена темама из области естетске и минимално инвазивне стоматологије.

Специјализоване едукације, промоције и демонстрације нових производа и техника биће организоване и на штандовима излагача.

Посетиоци ће моћи да добију и низ бесплатних медицинских услуга и публикација, као и промо – поклоне чувених робних марки.

                                                                                               Извор: Кућа добрих вести/Београдски сајам

 


Последњи пут измењено уторак, 24 септембар 2013 22:57
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија