Кућа Добрих Вести

Login

Продужен седми конкурс за награду ВИРТУС

Оцените овај чланак
(3 гласова)

virtussssБЕОГРАД - Траг Фондација продужила је рок за пријаву на седми конкурс за награду ВИРТУС – корпоративна филантропија у Србији која промовише друштвено одговорно пословање као саставни део одрживог развоја компанија.

Рок за пријем пријава продужен је, због интересовања кандидата, до 1. новембра 2013. године. Претходни рок био је 25. октобар.

Конкурс је отворен за све домаће и стране компаније, корпорације, јавна и државна предузећа, мала и средња предузећа, медијске куће, као и корпоративне фондове и фондације, са изузетком непрофитних организација, јавних установа и органа управе.

 

ВИРТУС награда, установљена 2007. године, прва је и најзначајнија награда за корпоративну филантропију у Србији која промовише друштвено одговорно пословање као саставни део одрживог развоја компанија.
Намењена је, како великим компанијама, тако и малим и средњим предузећима и појединцима који су током 2011/12. године на најделотворнији начин допринели општем добру пружајући материјалну или другу врсту подршке непрофитним акцијама или организацијама цивилног друштва.

Церемонија проглашења добитника у јануару

Кандидате за награде могу да предложе сви заинтересовани грађани, појединци, непрофитне организације, медији, ПР и маркетиншке агенције, а и саме компаније и предузећа могу да пријаве своје програме.

ВИРТУС награда за 2013. годину биће додељена у четири главне категорије: главна награда за допринос на националном нивоу, награда за допринос локалној заједници у којој компанија послује, награда за мало и средње предузеће и награда за дугорочно партнерство између пословног и непрофитног сектора

Поред ових награда, биће додељена и четири посебна признања: награда за допринос социјалном укључивању (која се додељује у партнерству с Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије); награда за подршку најиновативнијем пројекту године; награда за волонтирање и специјална награда за медијски допринос.

Церемонија проглашења добитника ће бити одржана у Београду, у другој половини јануара 2014. године.

О добитницима награда ће одлучивати независни жири који чине угледни појединци и стручњаци из света привреде, цивилног сектора, медија и маркетинга.

Додатн информације, детаљни услови конкурса и пријавни формулари доступни су на званичном интернет сајту ВИРТУС награде, www.tragfondacija.org/virtus.

                                                                                                Извор: Кућа добрих вести/Траг фондација


Последњи пут измењено субота, 26 октобар 2013 23:40
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија