A+ A A-

Додељене награде "Цвет успеха за жену змаја 2013“

Оцените овај чланак
(4 гласова)

cvettttБЕОГРАД - Награда "Цвет успеха за жену змаја 2013" коју сваке године додељује Удружење пословних жена Србије додељена је синоћ у „Мадленијануму" најуспешнијим предузетницама у Србији.

У неколико категорија награђено је 13 жена.

Признање за „најевропскије женско предузеће“ добиле су сувласница и директорка предузећа Identity Plus Данијела Бишкуп и др Бранка Ивошевић- власница Специјалистичке офталмолошке ординације „Perfect Vision''.

За најбољи модел запошљавања награду су добиле директорка и сувласница „Агроплода“ из Гложана Јармила Бохуш и власница Агенције „Нана С.В“ Светлана Вучковић.

У категорији „самозапошљавање“, награђена је власница „Бутика Свећа“ из Кикинде Олгица Арађански.

Додељена су и специјална признања и то за афирмисање женског предузетништва, директорки и руководиоцу Удржења пословних жена „Надежда Петровић“ из Чачка Горана Танасковић, Татјани Николић из Удружења пословних жена „Даница“ из Лесковца и Драгани Ристић Јовановић из предузећа „Фарма промет“ из Ниша.

За пионирски предузетнички подухват у сеоском туризму награђена је Славица Врачарић, власница домаћинства Опстанак из Кремне, награду за продор на нова тржишта добила је директорка „Ауре“ из Ниша, а за подстицање иновативног предузетништва награду је добила Светлана Мојић власница предузећа „Salt &Water d.o.o“ из Новог Сада.

Цвет успеха за унапређење квалитета живота добила је Татјана Јевђовић, власница предузећа „Beauty Imagini“ из Београда.

Награђена је и Мирјана Хемун, власница Пољопривредног газдинства на Фрушкој Гори.

На конкурс за ово признање пријавило се 38 кандидаткиња из готово целе Србије.

Слоган овогодишње манифестације био је „Жене знају како бити успешна“, а свечаности су осим представница Удружења пословних жена Србије, које ове године обележава 15 година рада, присуствовали представници Владе Србије, привредници као и спонзори манифестације.

                                                                                                                        Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 30 октобар 2013 00:28
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани