Кућа Добрих Вести

Login

Сајам предузетништва "Бизнис база"

Оцените овај чланак
(6 гласова)

bazaaaa1БЕОГРАД - Београдски сајам и Национална агенција за регионални развој ће од 27. до 29. новембра организовати 12. Међународни сајам предузетништва "Бизнис база“.

У истом термину, Министарство регионалног развоја и локалне самоуправе и Београдски сајам организоваће Сајам локалне самоуправе.
"Бизнис база" је највећа и најважнија национална манифестација предузетника, институција, градова и локалних самоуправа на једном месту, а све већи значај заузима и у југоисточној Европи.

На сајму "Бизнис база" на штанду Националне агенције за регионални развој учестоваће и наше интернет новине Кућа добрих вести. Потрудићемо се да будемо добар домаћин.
Осим тога, на сајму ће поред предузетника, предузећа, бити присутне и владине и невладине агенције, институције из јавног и цивилног друштва, банке, донатори и свих оних који стварају повољну климу за предузетништво у Србији и региону.
У оквиру сајма биће одржани пословни сусрети Б2Б, у организацији Европске мреже предузетништва Србије и Привредне коморе Србије, на којима ће се на националном и регионалном нивоу расправљати о актуелним темама.
Сајам локалне самоуправе представиће активности, ресурсе и потенцијале општина, градова и региона Србије и југоисточне Европе. Истовремено, тај сајам је и прилика да се са могућностима различитих градова и региона упознају потенцијални партнери - компаније, инвеститори и донатори.
Теме значајне за развој локалних самоуправа у Србији и успостављање сарадње наших и локалних самоуправа из региона и Европе обрађују се на тематски организованим округлим столовима.

Међународни пословни сусрети на Бизнис бази

Национална агенција за регионални развој, Европска мрежа предузетништва и Привредна комора Србије традиционално организују међународне пословне сусрете у оквиру међународног сајма „Бизнис База“ у Београду, у среду, 27.11.2013. у хали I Београдског сајма.
Европска мрежа предузетништва Србије пружа могућност да у оквиру пословних сусрета упознате потенцијалне међународне пословне партнере, остварите директан контакт са представницима страних предузећа, размените искуства, примере добре праксе и успоставите пословну сарадњу. Европска мрежа ће за пријављене учеснике израдити распоред пословних састанака, помоћи учесницима да се за њих припреме, а представници Мреже стоје на располагању и током састанака.

Зашто учествовати?

- Пронађите потенцијалне пословне партнере пре самог догађаја, како би осигурали конкретне и ефикасне разговоре
- Остварите директан контакт са потенцијалним пословним партнерима
- Остварите контакте са потенцијалним пословним партнерима за развој комерцијалних и технолошких партнерстава
Сектори који ће бити заступљени на међународним пословним сусретима:
- Грађевинска индустрија и материјали
- Дрвна индустрија
- Електро индустрија и материјали
- Металска индустрија
- Машинска индустрија
- Машинска индустрија
- Обновљиви извори енергије
- Рециклажа
Учешће на међународним пословним сусретима је бесплатно.

Пријаву за међународне пословне сусрете можете извршити користећи линк: http://bb2013.talkb2b.net

Више информација за потенцијалне излагаче на Међународном сајму предузетништва „Бизнис База 2013“ можете пронаћи на веб страници догађаја.

                                                         Извор: Кућа добрих вести/Национална агенција за регионални развој


Последњи пут измењено недеља, 24 новембар 2013 23:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија