Кућа Добрих Вести

Login

Блумен група у ужем избору за награду Српске асоцијације менаџера

Оцените овај чланак
(3 гласова)

sammmmmБЕОГРАД - Агенција Блумен група (Blumen group) нашла се у ужем избору за "Годишњу награду Српске асоцијације менаџера (САМ) 2013" у чак две категорије: "САМ најбољи послодавац" и "Регионални пројекат године".

У категорији "САМ најбољи послодавац" бира се најбоља компанија – послодавац сходно радним условима, мотивацији и могућностима стручног усавршавања коју пружа запосленима, као и према репутацији и друштвеној одговорности.
У ужем избору за награду у категорији "Регионални пројекат године" нашле су се компаније које су својом политиком пословања и пословним активностима допринеле промоцији региона као инвестиционе дестинације.
Категорија представља спону ка иницијативи САМИТ 100 бизнис лидера југоисточне Европе, водеће пословне иницијативе за повезивање и јачање конкурентности региона, чији је иницијатор САМ.
Добитнике бирају успешни менаџери и појединци
,,Годишња награда САМ“ установљена је од стране Српске асоцијације менаџера 2012. године са циљем унапређења пословног окружења, даљу професионализацију менаџерске струке као и афирмисање оних компанија, менаџера, образовних институција и новинара које се залажу за стварање боље пословне климе.
Оно што "Годишњу награду САМ" чини значајном јесте чињеница да номиноване и добитнике – компаније, појединце и институције – именују и бирају сами менаџери, успешни појединци и чланови Српске асоцијације менаџера.
Агенцији и целом Блумен гроуп тиму номинације за овако значајна признања представља велико задовољство, али и потврду дугогодишњег успешног рада и уложеног труда у стварање бољих пословних могућности и промоцију струке у земљи и иностранству, објавила је Блумен група.
Свечана додела "Годишње награде Српске асоцијације менаџера (САМ) 2013" заказана је за 16. децембар 2013. године у хотелу "Metropol Palace" у Београду.

                                                                                                    Извор: Кућа добрих вести/Блумен гроупПоследњи пут измењено субота, 14 децембар 2013 16:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија