Кућа Добрих Вести

Login

Strawberry дрво пушта своје корење у САД

Оцените овај чланак
(9 гласова)

strowberyyyyyБЕОГРАД - Први на свету јавни соларни пуњач Strawberry дрво можда ускоро освоји и подручје Сједињених Америчких Држава. Дистрибутерски уговор са компанијом 3fficient је потписан, а очекивања су да ће резултати заједничке сарадње бити видљиви у години која је пред нама.

Strawberry energy - 3fficient

“Врло смо узбуђени због овог првог корака ширења на америчко тржиште, где је технологија у све већем полету, а грађани све више вољни да прихвате чисте изворе енергије. Врло нам је драго што улазимо у партнерство са 3fficient, компанијом која обилује експертизом у области чистих извора енергије, продуктивности и одрживих решења", рекао је Милош Милисављевић, оснивач и директор Strawberry Energy.
"Очекујемо да ће Strawberrу дрвеће прелепог дизајна и иновативни дух Strawberry energy компаније изазвати велико инетерсовање код градова, универзитета и великих кампуса који желе да буду енергетски ефикаснији и одрживији", рекао је Doug Poffinbarger, председник 3fficient компаније.
Први задатак је већ урађен, обзиром да је "California Community College“ препознао вредност "чистих и зелених" технолошких решења и потписао Писмо о намерама.
Како бисте видели презентацију Strawberry производа на сајту компаније 3fficient молимо кликните ОВДЕ.

O компанији 3fficient

3fficient је ексклузивни дистрибутер Strawberry energy производа за САД. 3fficient је брзорастућа консултантска компанија која има мисију да учини пословање својих клијената ефикаснијим, продуктивијим и одрживијим. Ова компанија пружа услуге и решења која су усмерена на главне трошковне центре својих клијената: енергију, здравствену негу и радни учинак. До сада, компанија је уштедела преко један милијарду долара својим клијентима, истовремено чинећи значајне кораке у побољшању живота других, окружења и прихода клијената.
"Чинећи то, можемо да замислимо дан када ће сва предузећа и све заједнице бити одрживи, а истовремено не шкодећи животној средини коју сви делимо", каже Douglas Poffinbarger, председник 3fficient kompanije.
                                                                       Извор: Кућа добрих вести/senergy.rs


Последњи пут измењено четвртак, 09 јануар 2014 00:30
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија