Кућа Добрих Вести

Login

Нови пословни инфо пакети ПКС

Оцените овај чланак
(1 Глас)

covekkkkБЕОГРАД - Нови сервис за привреднике који ће омогућити једноставнији и бржи контакт са потенцијалним пословним партнерима у земљи и ЕУ покренули су Центар за услуге и посредовање и Биро за сарадњу са ЕУ Привредне коморе Србије.

Пакети информација из база понуде и тражње, међународних тендера и базе Европске мреже предузетника (EEN мрежа) о расписаним тендерима и интересу компанија за пословну сарадњу, два пута месечно, биће достављани предузећима. У почетку, пословне информације стизаће на адресе носилаца електронског сертификата Excellent SME.
Осим тога, Центар за услуге ПКС једанпут недељно на електронске адресе носилаца електронског сертификата Excellent SME и корисника Бизнис инфо сервиса (БИС), којих у овом тренутку има више од 1.000, доставља информације о активностима ПКС, планираним скуповима, обукама, позивима домаћих и међународних институција и организација.
„Планирамо и припрему пакета информација, на месечном нивоу, о расположивим изворима финансирања и отвореним позивима за финансирање пројеката и пословну сарадњу, као и актуелне привредне информације“, каже Нермина Љубовић, директорка Центра за услуге и посредовање ПКС.
                                                                                                            Извор: Кућа добрих вести/ПКСПоследњи пут измењено уторак, 18 фебруар 2014 20:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија