Кућа Добрих Вести

Login

Семинар „Утврђивање пореза на имовину самоопорезивањем“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

informatorrrrrrБЕОГРАД - У организацији Новинско-издавачког предузећа „Образовни информатор“ 11. марта у Сава Центру биће одржан семинар о утврђивањеу пореза на имовину самоопорезивањем.

Ова је нова законска обавеза по Закону о порезу на имовину, по којој порески обвезници сами утврђују и подносе пријаве на имовину до 31.марта 2014. године.
Намера организатора семинара је да се порески обвезници упознају са системом самоопорезивање приликом утврђивања пореза на имовину у 2014. години као и са начином попуњавања нових пореских пријава.
Семинар почиње у 10 часова, а ограничен је и број места на семинару.
Додатне информације и питања можете добити путем сајта www.obrazovni.rs или позивом на број телефона: 011 2624 434
Семинар почиње са упознавањем система самоопорезивања и утврђивања пореза на имовину, затим следе практични примери попуњавања нових пореских пријава о утврђеном порезу на имовину, затим предавања на тему обавеза и овлашћења локалних самоуправа у систему самоопорезивања имовине, улоге пореске администрације у спровођењеу и контроли система опорезивања и на крају разматрање најчешћих спорних питања и како их решити.
Семинар је намењен рачуновођама у буџетским организацијама, привредним друштвима и предузетницима који воде пословне књиге, службеницима у пореској администрацији, пореским инспекторима.
Предавачи су представници Министарства финансија, Пореске управе, Управе јавних прихода и судије за управне спорове.
Извор: Кућа добрих вести/Образовни информатор


Последњи пут измењено субота, 22 фебруар 2014 16:12
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија