Кућа Добрих Вести

Login

Стартап викенд по други пут у Србији

Оцените овај чланак
(3 гласова)

startupБЕОГРАД - Стартап викенд (StartUp Weekend) манифестација која је у свету одржана у преко 100 земаља широм света и окупља преко 60 000 предузетника, по други пут одржаће се и у Србији. То је и прилика да и ваша пословна идеја заинтригира инвеститоре и фондове који ће бити присутни.

Овај догађај одржаће се 9. маја, а као и прошле године окупиће креативне умове – од предузетника до дизајнера, све то под покровитељством Фондације Престолонаследника Александра за културу и образовање.

Стартап викенд Београд окупља предузетнике, стартап ентузијасте, софтверске инжењере, дизајнере, гуруе маркетинга и све који су заинтересовани за изградњу малих иновативних бизниса.
Прошле године преко 100 учесника радило је на 14 различитих идеја уз помоћ 15 ментора из различитих области. Само једна од компанија која је настала на догађају је Brides2Bride, интернет платформа за другачији начин планирања венчања, која је ове године добила 90.000 евра грант за развој бизниса од Фонда за Иновациону делатност.
То је савршена прилика за упознавање са потенцијалним партнерима са којима ћете своју идеју претворити у стварност, као и могућност за већ креиране бизнисе да се унапреде и дођу до додатних извора финансира.

Прошле године Кућа добрих вести била је гост на првом Стартап викенду који је одржан крајем маја. О победнику али и другим занимљивостима са тог догађаја прочитајте ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести/biz.life.rs


Последњи пут измењено четвртак, 10 април 2014 01:04
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија