Logo
Одштампајте ову страницу

Како до новог стана и аутомобила

Оцените овај чланак
(1 Глас)

noviiiiiБЕОГРАД - Портал www.kamatica.com је отворио нове секције – Нови аутомобили и Нови станови, које приближавају посетиоцима ствари које су спремни да купе уз начин на који то могу да остваре – финансирање.

 

Посетиоцима се на овим странама http://www.kamatica.com/novi-auto и http://www.kamatica.com/novi-stanovi представљају производи који задовољавају њихове финансијске могућности.

 

Нпр. за унет износ од 200 евра месечно и рок отплате од 60 месеци посетиоц ће на страници http://www.kamatica.com/novi-auto добити листу аутомобила које може купити за тај износ и период отплате

 

Приликом куповине станова на http://www.kamatica.com/novi-stanovi поред износа месечне рате и жељеног периода отплате потребно је унети и износ обавезног учешћа. Приликом уноса свих неопходних података посетиоц ће моћи да прегледа све станове који су доступни по тој цени.

 

Уз упит о производу посетиоци могу тражити и достављање понуде или успостављање контакта са Банком зарад финансирања.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 07 јануар 2015 20:06
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015