Кућа Добрих Вести

Login

Презентација пројеката „Smart city“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

komoraБЕОГРАД – Привредна комора Београда у сарадњи са компанијом DunavNET, 21. априла организује презентацију реализованих пројеката „Smart city“ - развој паметних услуга кроз међународне развојно-истраживачке пројекте.


Паметни градови обухватају израду и примену различитих апликативних решења у свим областима функционисања града (инфраструктуре, енергије, управљања отпадом, саобраћаја, загађења ваздуха, воде...), што активира јавни, привреди и цивилни сектор, најавило је Удружење информатичке делатности Привредне коморе Београда.


Циљ скупа је да учесници препознају какве бенефите могу остварити компаније и градска управа.


Више информација о скупу можете добити путем телефона позивом на број: 011/2641-355 локал 180.


Догађај се организује у сали VI, са почетком у 13 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 16 април 2015 22:01
Кристина Глигоровић

Студент је четврте године на Филолошком факултету у Београду, смер Руски језик, књижевност и култура. Била је у тиму за развојне праксе највеће студентске организације на свету АIESEC, налазила је праксе студентима из иностранства у Србији, упоредо је волонтирала у Дому за незбринуту децу "Јован Јовановић Змај". Водила је хуманитарни пројекат ACTiviraj se у оквиру АIESEC-а који је посвећен социјалној инклузији. Организовала је хуманитарне догађаје са више од 200 деце учесника из домова за незбринуту децу и основних школа, који су били медијски пропраћени и спонзорисани и које су потпомогли и београдски превозници, плесни центри, дечји центри...
Велики је филантроп и борац за права и укључивање маргинализованих припадника друштва у све сфере живота и рада. Заљубљеник је у разне језике, књижевности и културе, јер писана реч нас чува од заборава! Тренира модерни плес.
Разлога за придруживање пројекту ",Кућа добрих вести" је много, а један је и промовисање младих талената који су били или јесу део AIESEC-a, кao и свих других младих талената. Као филолога интересује је и укључивање у израду енглеске верзије сајта, а касније и руске верзије. Жели да се за добре људе и добра дела чује, како би сви знали да хероји шетају међу нама! А које место је боље за то од "Куће ДОБРИХ вести".

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија