Кућа Добрих Вести

Login

Обука о сопственом послу – „Предузетник то сам ја“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

GradskicentarrrrБЕОГРАД - Имате пословну идеју, предузетнички дух, желите да преузмете ствари у своје руке и треба Вам подршка?!

 

Ако желите да планирате, учите и дружите се дођите 27. и 28. априла од 10 до 14 часова у просторије Градског центра за социјално предузетништво Београда на Тргу Николе Пашића 8.

 

Oбукa сe сaстojи из три (3) мoдулa:

 

a) Дeфинисaњe пoслoвнe идeje и њeн рaзвoj
b) Прaвни и финaнсиjски aспeкти oснивaњa и вoђeњa бизнисa
c) Плaнирaњe и рaзвoj бизнисa – пoслoвнo плaнирaњe

 

Пoхaђaњe обуке je бeсплaтнo, број места ограничен и пријављивање је обавезно.

 

Можете се пријавити телефоном 334 2 337 или лично у просторијама Центра до 24. априла 2015.


Обуку реализује Градски центар за социјално предузетништво Београда по методологији из пројекта „Jaчaњe сoциjaлнe кoхeзиje нa тржишту рaдa крoз пoдршку мaргинaлизoвaним и рaњивим групaмa“.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија