Кућа Добрих Вести

Login

Business Saturday – две теме из бизниса које не смете пропустити

Оцените овај чланак
(2 гласова)

biznissssБЕОГРАД – Пред вама је активан викенд, Business Saturday, на коме вас очекују две актуелне теме данашњице: „Како пронаћи таленте?“ и „Тржиште некретнина у Србији – јуче данас сутра“.


Догађај „Business Saturday“ биће одржан у просторијама компаније LINK group, у улици Цара Душана 34, Земун), 5. септембра са почетком у 11 часова, саопштио је Центар за развој каријере Линк групе.


Како се организације носе са једним од највећих ризика данашњице - проналажењем, управљањем и задржавањем талената? Какви таленти организацијама сада требају?


У првом делу семинара упознаћете се са свим практичним смерницама за развој сопственог потенцијала како бисте остварили конкурентну предност на тржишту радне снаге. Сазнаћете шта заправо значи када послодавци регрутују „А играче” и како се труде да их задрже у својој компанији, као и које стратегије у управљању талентима користе како би обезбедили смањење трошкова и повећање продуктивности.


Ирена Тешић је дипломирани андрагог са 16 година искуства у области управљања људским ресурсима. Током каријере успешно је реализовала више од стотину тренинга, воркшопова дијагностикујућих теам буилдинг-а, као и таилор маде сесија усмерених ка специјализованом развоју и грађењу тимова. Поседује вишегодишње искуство у области регрутације, тренинга и развоја запослених, управљања талентима, управљања учинком запослених, интерних комуникација, транзиције и креирања корпоративне културе. Радила је на руководећим позицијама у људским ресурсима компанија Зекстра Група и Карановић и Николић.


Тржиште некретнина у Србији - јуче данас сутра


Одлучили сте се за куповину или продају некретнине? Желите да се бавите послом посредовања?
Још неке од тема са којима ћете се упознати на семинару јесте и Тржиште некретнина у Србији. Поред наведеног, на семинару ћете сазнати који су то практични кораци у процесу куповине некретнина, и како тај пут проћи сигурно без ризика, ангажујући на том послу проверене професионалце који пут до кључева Ваше нове некретнине чине безбрижним. Које су то законске форме које се морају испунити како бисте себи обезбедили лиценцу агента, а самим тим и радно место, а једног дана мозда и позицију власника агенције за некретнине.


Искуство професионалца: Драган Рабатић


Драган Рабатић је дипломирао на Универзитету Educons, као и на Универзитету Војске Југославије. Има вишегодишње искуство у области продаје, радио је као лиценцирани заступник за Grawe osiguranje у Београду, на пословима осигурања живота и имовине. Има положен стручни испит за посреднике у промету и закупу непокретности, који му је обезбедио лиценцу. Такође, био је и власник агенције за некретнине „Фирма некретнине“.


Ко може да се пријави?


Број места је ограничен. Уколико желите да присуствујете догађају, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За присуствовање предавању можете се пријавити до четвртка 3. септембра, до 16 часова. Пријавите се кликом на овај линк.


ОВДЕ се можете пријавити.


О могућностима праћења путем live streama јавност ће бити накнадно објављена.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 04 септембар 2015 22:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија