Кућа Добрих Вести

Login

Семинар: Како да напишете пројекат

Оцените овај чланак
(3 гласова)

strategiiiiiiУ Привредној комори Србије од сутра па до 22 октобра са почетком у 10 часова биће одржан семнар на тему припреме пројектне идеје, писања пројектног предлога и руковођења пројеkтом.


Семинар је намењен менаџерима нижег, средњег и вишег нивоа који су укључени у реализацију пројектних задужења и активности, носиоцима активности са задацима имплементирања нових услуга и процеса.

 

Полазници семинара ће научити да: прате расположиве програме и фондове ЕУ; приступе фондовима и програмима ЕУ; развију и унапреде вештине руковођења пројектом; ускладе захтеве дефинисаних заинтересованих страна; савладају примену, методологију и технике пројектног менаџмента; ефикасније и ефективније реализују пројектне задатке, у складу са стратегијом компаније; планирају, извршавају и контролишу пројекат и успешно руководе тимом; упознају се са ризицима, техникама за управљање ризицима; повећају сопствени креативни потенцијал и искористе методологију пројектног циклуса, у циљу проширења својих активности и побољшања резултата.


Семинар је са котизацијом.


Контакт за учеснике: Весна Шимшић: 011 33 00 949

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 18 октобар 2015 14:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија