Logo
Одштампајте ову страницу

Додатних 350 милиона динара за Програм опрема у 2015. години

Оцените овај чланак
(1 Глас)

masinapro1234БЕОГРАД - Министарство привреде је због великог интересовања обезбедило додатних 350 милиона динара за "Програм подршке малим предузећима за набавку опреме".

 

Кроз овај Програм Министарство привреде је већ доделило бесповратна средства за набавку опреме за више од 100 малих предузећа у оквиру иницијално планираног буџета од 200 милиона динара.

 

Међутим, имајући у виду да се на јавни позив пријавио далеко већи број заинтересованих привредника, чије пријаве нису могле бити разматране због недостатка средстава, Министарство је објавило на свом порталу да је обезбедило додатна средстава у висини од 350 милиона динара за завршетак реализације овог Програма.

 

С обзиром да је Јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2015. години затворен 9.12.2015. године, неће се расписивати нови Јавни позив, већ ће Комисија за доделу бесповратних средстава по Програму подршке малим предузећима за набавку опреме у 2015. години, у наставку реализације Програма разматрати само пријаве привредних субјеката који су до тог датума започели процедуру подношења захтева за доделу бесповратних средстава код банака.

 


Сви други заинтересовани привредни субјекти који ове године нису учествовали у овом Програму моћи ће да учествују у Програму подршке малим предузећима за набавку опреме који се планира за 2016. години.


Све додатне инфорамације по овом питању биће доступне на сајту Министарства у наредном периоду.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 08 јануар 2016 21:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015