Logo
Одштампајте ову страницу

Конференција о женском предузетништву у Лозници и Бањи Ковиљачи

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kreativnavizijaЛОЗНИЦА - Регионална конференција о женском предузетништву на тему „Снага и креативност жене у пословању“ почиње сутра у Лозници, а циљ је размена искустава у различитим врстама делатности чији су носиоци представнице лепшег пола.Организаторке скупа, чланице Удружења пословних жена Лознице „Креативна визија“, најавиле су рад по панелима чији ће закључци бити представљени на крају првог дана конференције у скупштинској сали града Лознице.

 

У оквиру првог панела, под насловом – Женско предузетништво у фокусу учесницама ће се обратити представници Удружења пословних жена Србије, Ваљева, Чачка, Лесковца и Лознице.

 

На другом панелу, „Жене у политици за жене у бизнису“, који ће се одржавати истовремено, своје препоруке за успешно пословање жена даће представници министарстава Србије, РТС, ГУ Лозница и Академије женског предузетништва.

Намера је, такође, како истичу организаторке регионалне конференције, да се у пословне делатности укључе нове чланице и нове предузетнице којима овај скуп треба да буде драгоцено искуство и нека врста обуке за намеравано пословање.

 

У културном делу програма предвиђен је обилазак знаменитости града Лознице, а у вечерњим часовима концерт музичке групе „Фрајле“.

Други дан скупа биће одржан у Бањи Ковиљачи, а учесницама ће бити представљени Специјална бањска болница, Спортско-рекреативни центар „Сунчана река“ и остали привредно-туристички потенцијали овог краја.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 25 март 2016 10:07
Gordana Zankovic

ГОРДАНА ЗАНКОВИЋ - Рођена, живи и ради у Београду као новинар и преводилац.
Четрдесет година радног стажа провела је у обе професије, a у новинарству највећи део бавећи се питањима религије, претежно догађајима везаним за цркве и верске заједнице у Србији.

,,Кућа добрих вести" је права прилика да искуство које сам стекла у сусрету са умним људима и посебно људима од вере, филозофома, теолозима и другим који верују да је добро једино право опредељење, пренесем онима који тај пут следе и желе то да чују!

Као књижевни преводилац објавила је више превода са француског, италијанског и енглеског језика. Судски је тумач за француски језик.

Завршила је Девету београдску гимназију и Филолошки факултет, одсек за романистику.
Мајка је две предивне ћерке Милице и Невене!

Најновије од Gordana Zankovic

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015