Кућа Добрих Вести

Login

Зиппласт - водећи домаћи произвођач патент затварача

Оцените овај чланак
(0 гласова)

zipplastВодећи домаћи произвођач патент затварача, Зиппласт отворио је своја врата новинарима. Током обиласка производног погона новинари су поразговарали са запосленима и сазнали све везано за однос ове фабрике са запосленима.

У другом делу догађаја са новинарима су разговарали водећи људи Зиппласта Љубодраг Спасојевић, генерални директор и директор маркетинга Јово Рикало, као и оснивачи и директори њихових пословних партнера, Раде Љубојевић, председник Сирогојно цомпанy, уједно и председник Регионалне привредне коморе Ужице и Живорад Јововић, директор фабрике намештаја Атлас из Ужица.

Оно што је било јединствено у њиховим обраћањима је истицање квалитета патент затварача Зиппласта, као и значај које ове компаније дају задовљењу свих потреба својих потрошача.  

- Зиппласт производи за познатог купца, истакао је Љубодраг Спасојевић, директор Зиппласта. У Србији имамо 500 сталних купаца. То су компаније које у своје производе уграђају, као свој репро-материал, наше производе: патент затвараче, конце, чичак траке. То су, махом извозници и њима је битан квалитет. Они наступају на врло захтевним тржиштима. Ми, квалитетом наших патент затварача задовољавамо све потребе наших купаца. Поред производних погона у Пожеги, Зиппласт има своју производњу у Босни и Херцеговини и Македонији, на тај начин се 15% производње извози. Међутим, индиректан извоз, кроз производе наших пословних партнера који прозводе за страна тржита, је много већи, закључио је Љубодраг Спасојевић.

Раде Љубојевић, председник Регионалне Привредне коморе Ужице и председник Сирогојно Цомпанy, који у своје Сирогојно џемпере уграђује Зиппласт производе и сам је истакао квалитет Зиппластових производа.  

- Џемпере производимо за страно тржиште. Извозимо сто посто производа. Купци су у Америци, Канади, Аустралији, Шведској, Немачкој и другим земљама. Никада ни један купац наших џемпера није никада имао било какву рекламацију. То је прави показатељ квалитета патент затварача Зиппласт-а, рекао је Раде Љубојевић.

Живорад Јововић, директор Атлас Ужице, послује са Зиппластом, већ четрнаест година. И он је истакао  квалитет Зиппласт-ових производа, нарочито у производима намењеним за извоз, чија је поправка немогућа и прескупа у иностранству.

- У свим нашим производима, тамо где је дизајнер предвидео патент затвараче су производи Зиппласта. На крај памети нам њие да купујемо друге патент затвараче, рецимо кинеске или турске. Иако јефтинији, они то за нас нису. Напротив, било би врло скупо да користимо те патент затварче који би се кварили, како то бива са неквалитетним производима. Овако смо сигурни у наш производ када имамо у њему квалитетне репроматеријале. Страна тржишта траже квалитет. А патент затварачи Зиппласта то гарантују, истакао је Живорад Јововић, директор Атласа.

- Наши купци, истакао је директор маркетинга Јово Рикало, су произвођачи намештаја, текстила и модне конфекције, ципела, кожних торби, галантерије, као и произвођачи заштитне, тзв. ХТЗ, опреме и униформи, школске и спортске опреме. Наши купцу воде бригу о квалитету својих производа и о својим крајњим потрошачима. Оно што је посебно значајно у Зиппласту су врло добри односи међу запосленима, као и руководства и запослених. То се види сваког дана. То сте и ви видели и осетили. За четрнаест година постојања компаније плата никада није каснила и

Зиппласт никада није био у блокади, завршио је Јово Рикало.

На самом догађају је промовисан и први број Медиа билтена Зиппласта које је посебно за ову прилику урадила агенција П.Р.А., која је и организовала овај сусрет Зиппласта са новинарима.


Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија