Кућа Добрих Вести

Login

Сајам ГРАФИМА под слоганом „Више боје“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

webgrafima34343БЕОГРАД - После успешног пролећног, јесењи фестивал изузетних манифестација на Београдском сајму биће отворен 38. Међународним сајмом графичке, папирне и креативне индустрије ГРАФИМА.


Од 28. септембра до 1. октобра 2016. окупиће се врхунски регионални професионалци и представити достигнућа светске технологије у графичкој индустрији, издаваштву и штампаним медијима, на радију и телевизији, у дизајну, рекламној, музичкој и филмској индустрији, у производњи, доради и преради папира и бројним другим сегментима ових привредних грана, делатности, уметности или вештина.


Сајам ће, под слоганом "Више боје!", већ по традицији угостити више од 70 учесника из Србије и десетак земаља региона и Европе, а посетиоцима ће на располагању бити репрезентативан избор машина, уређаја и опреме за графичку индустрију, за обраду папира, штампу и припрему штампе, обимна палету сировина, репроматеријала или финалних производа за различите секторе графичке индустрије, а подразумевају се и најкомплекснија софтверска и ИЦТ решења у разним областима ове индустрије, укључујући и штампане и веб-медије.


Симболични домаћин овогодишње Графиме је компанија Canon, глобална сила у области графичке индустрије и водећи светски иноватор и извориште графичких решења. Ова компанија ће представити своје потрошачке и професионалне графичке производе - последње генерације фотографске опреме, штампача, скенера, двогледа, дигиталних и СЛР камера. У сектору пословних решења понудиће свој "заштитни знак", изузетан избор решења за штампање и управљање документима за мала и средња предузећа, велике корпорације и управе. Неће бити могуће заобићи ни производе за различита друга тржишта - медицинско, оптичко, тржиште емитовања, ИТ...


Информатичка и биротехничка опрема


Поред изузетно богатог пратећег програма, изложби и стручних конференција, традиционални "бонус" за посетиоце Графиме биће и 24. Међународни сајам информатичко-биротехничке опреме Biroexpo, који се одржава у исто време и на истом месту. Својом компатибилношћу, производима и услугама намењен је пословним људима, домаћим и страним произвођачима, дистрибутерима и корисницима најразноврсније опреме за потребе радних и пословних окружења, опреме и материјала за опремање и функционисање пословних простора - од канцеларијског намештаја и биро машина и прибора, преко канцеларијског материјала до пословне и декоративне галантерије.


Радно време сајмова биће од 10 до 18 часова. Цена појединачне улазнице је 250 динара, за групне посете 150, а паркинг 100 динара на сат.


Пословни посетиоци имаће могућност бесплатне посете уколико се претходно региструју посредством сајта www.sajamgrafima.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 септембар 2016 22:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија