A+ A A-

„Serbian Visions“ крајем новембра у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

naslov34lkrheБЕОГРАД - Представници цивилног друштва, института, удружења, универзитета, стручних асоцијација и привредници, на дводневној манифестацији која се одржава крајем новембра у Београду, заједно ће покушати да представе своје идеје, ангажовања и дођу до решења како да привреда буде ефикаснија, цивилни сектор јачи, а укупни развој Србије бржи.

 

Други "Serbian Visions" мултиконгрес организују 26. и 27. новембра 2016. године Немачко-српска привредна комора и Привредна комора Србије.

 

Тим поводом, Марко Чадеж, председник ПКС и Мартин Кнап, извршни директор Немачко-српске привредне коморе  потписали су Меморандум о разумевању којим су дефинисане заједничке активности на организацији овог догађаја.

 

Истичу да је највећи допринос „Serbian Visionsa“ то што ће се на једном месту окупити људи из различитих области и разговарати о људским правима, економији, образовању, култури, здрављу, заштити животне средине, европским интеграцијама, безбедности, иновацијама, као и свим осталим сегментима који чине визију боље Србије.

 

Викенд догађај обухвата укупно 60 двочасовних манифестација (по 30 дневно, од 10 до 20 часова) – предавања, радионица, пројекција филмова, презентација, дискусија и сл, а улаз за посетиоце је потпуно бесплатан.

 

Размена знања и искустава

 

Марко Чадеж, председник ПКС, истакао је да ће се у оквиру мултиконгреса разматрати теме, модели и концепти базирани на темељном изучавању друштвених и економских промена.

 

“Контакт који се оствари на таквим догађајима веома значајан, јер шездесетак организација представља чиме се бави, своја знања и искуства, као и могућности да својом одговорношћу и пословањем допринесу бољитку целокупне заједнице“, рекао је Чадеж.

 

Мартин Кнап, извршни директор Немачко-српске привредне коморе позвао је организације да се пријаве за учешће на мултиконгресу, да представе своју делатност, успоставе нове контакте и тако добију подршку за своје активности.

 

 

Први мултиконгрес у Србији, "Serbian Visionsa", одржан је 16. и 17. маја 2015. године, а догађај је окупио је преко 3.500 посетилаца.

 

Учесници Serbian Visionsa, први пут, су били у прилици да представе рад својих организација, пројекте, идеје, визије и теме за које се залажу. Ове године очекује се више од 5.000 посетилаца. Мултиконгрес ће бити одржан у хотелу Radisson Blu Old Mill.

 

Више информација о "Serbian Visions" доступно је на сајту www.serbian-visions.rs и Фејсбук страни.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 10 новембар 2016 12:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани