Logo
Одштампајте ову страницу

Компанија Дон Дон сарађује са Економским факултетом

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dondosnБЕОГРАД - Компанија Дон Дон, лидер у пекарској индустрији, и Економски факултет у Београду потписали су  Меморандум о стратешкој сарадњи, захваљујући ком ће студенти имати прилику да своја стечена знања усаврше у пракси.


Сарадња Дон Дона и Економског факултета пружа могућност реализације заједничких пројеката, укључујући подршку студентима приликом израде семинарских, приступних, завршних, дипломских, мастер и докторских радова, организацију креативних радионица и предавања, али и волонтирање и запошљавање дипломираних економиста у компанији.


„Ми смо факултет који много држи до себе. Принцип којим се водимо је тај да сарађујемо само са бољима од нас, а компанија Дон Дон то сигурно јесте. Веома нам је важно да наши студенти сем академских знања, стекну прилику да неко време током студија прведу и на пракси. То је увек двострано корисно, и за фирме, које могу да направе селекцију међу студентима са праксепознајући међу њима добре сараднике у будућности, али и за саме студенте, да стекну бољу свест о реалности и схвате зашто се школују", изјавио је проф. др Бранислав Боричић, декан Економског факултета.


Подршка младим талентима


„Веома нам је важно да подржимо младе таленте и омогућимо им усавршавање у једној од најбољих компанија у Србији. Осећам велику част и задовољство јер данас, заједно са деканом и професорима Економског факултета започињемо обављање једног важног задатка, а то је да овим изузетним студетнима пружимо могућност више и омогућимо им да већ сада почну да граде своје каријере као будући стручњаци“, додао је Алеш Мозетич, директор компаније Дон Дон.


Добре односе са свим локалним заједницама у којима послује, компанија Дон Дон је током година додатно учврстила применом концепта друштвено одговорног пословања. Бројним донацијама, компанија континуинирано помаже бројне установе међу којима су прихватилишта за децу и одрасле, школе, домови и друго, а осим тога улаже и у едукаију и развој омладине различитим пројектима намењеним деци.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 12 децембар 2016 19:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015