Кућа Добрих Вести

Login

Business Café: Развијај локално - делуј глобално

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bisniskafedubrovnik454545БЕОГРАД – Нови састанак успешних предузетника у Business Café-u планиран је за уторак 28. март са почетком у 19 часаова у бар-ресторану Кафемат у Зрењанину.Business Café Србија - популарно окупљање предузетника - полако, али сигурно, шири предузетнички дух, размену знања, идеја и искустава међу предузетницима и онима који тек планирају да заплове у предузетничке воде - по целој Србији.


Искуства и савети оних који развијају локално, а делују глобално су увек драгоцена и добродошла. Управо то ће осталим гостима поделити гости 22. Business Café Србија.


Међу њима је Кристина Ерцеговић, вишеструка предузетница већ 15 година, продала је две фирме, од три које је покренула, ауторка је блога и три књиге, од којих је Сам свој газда регионални бестселлер, оснивачица је Бусинес Цафеа, који данас функционише на територији 7 земаља, већ 7 годину. Њен мото је "Буди човек". У предузетништву је најважније каква особа постајеш, а не колико зарадиш. (она ће се укључити преко скyпа).


Ту ће бити и Горан Ковачевић, власник и директор трговинског ланца Гомекс, али и председник Управног одбора НАЛЕД-а, члан Председништва Уније послодаваца Србије, члан удружења ЗРЕПОК, члан Социјално-економског савета Републике Србије и председник Управног одбора Народног позоришта у Зрењанину. Добитник је многих награда у области привреде и активан је на промовисању друштвено одговорног пословања и културе. За 12 година пословања, Гомеx је од мале породичне фирме постао један од највећих ланаца супермаркета у Војводини, са преко 400 запослених, и више од 30 продајних објеката. Своје велико знање и стечено искуство, као и драгоцене савете, Горан је увек спреман да подели са предузетницима и на тај начин помогне у превазилажењу неких од кључних препрека које им се налазе на путу.


Прилику да исприча своја искуства имаће и Смиљана Стојановић, власница и директорка компаније Куерк из Беочина, као и члан Скупштине Уније послодаваца Војводине, Удружења „Покрени се за посао“, Савеза проналазача и сарадник Регионалне развојне агенције „Бачка“. Након деценија рада у гумарској индустрији, у својој 59-ој години живота, покренула је породични бизнис, и успела да са својим производима дође до америчког и азербејџанског тржишта. Власница је неколико признатих и заштићених патената.


Последњи говорник биће и Владимир Ковач, извршни директор у маркетиншкој фирми Creative Media Art.


Са својим тимом од 2013. године развија Webiz пројекат који данас представља најмасовнији и најквалитетнији концепт едукативних догађаја. Под Webiz брендом развио је Webiz конференцију, највећу конференцију у Србији која се бави промоцијом ИТ индустрије, дигиталних технологија и технолошког предузетништва, намењену младима. Поред конференције, Webiz обухвата и Програм пословне едукације, јединствен едукативни програм намењен пословним људима који теже да дигитализују своје пословање и искористе бенефите интернета као глобалног тржишта и јединственог канала комуникације.


Кроз овај догађај и све будуће водиће вас Марија Радојчић, власница лиценце Бусинесс Цафé Србија - предузетница која храбро развија породични бизнис ,,Фришки јазачки сиреви”, по традиционалној рецептури и на сопственој фарми.


Улазнице се могу набавити непосредно пре догађаја на лицу места или онлине путем www.gigstix.com и www.eventim.rs, по цени од 1000 динара. Уз сваку улазницу обезбеђено је пиће добродошлице.


Business Café Србија подржавају Привредна комора Србије, МојаФирма, Унија послодаваца Војводине.


Комуникацијски партнер је агенција Блумен груп.


Медијски партнери су Радио 021 Нови Сад 92,2 MHz и Нова економија и Кућа добрих вести.

 

Извор: Кућа добрих вести


Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија