Кућа Добрих Вести

Login

Саветовање о перспективи српске енергетике на Златибору

Оцените овај чланак
(1 Глас)

energetikafinal45454545БЕОГРАД - Савез енергетичара организоваће међународно саветовање Енергетика 2017 од 28. марта – 31. марта.2017. године у конгресном центру хотела Палисад на Златибору.

 

Тема саветовања је „Изазови и перспективе српске енергетике“.

 

Саветовање ће и ове године окупити више од 700 енергетичара из земље и иностранства, представника више од 90 компанија и институција, 120 говорника из 15 европских земаља, најавио је Савез енергетичара.

 

На конференцији ће учествовати представник ЕПС-а, НИС-а, ЈП Србијагаса, ЕМС-а и Електромашиноградње.

 

Међу говорницима су и представници Агенције за енергетику Србије, као и представници енергетског сектора Републике Српске који ће говорити на тему „Анализа стратешког плана развоја термеонергетског сектора Републике Српске“.

 

Ту су још и Владимир Павловић, Драган Игњатовић, Слободан Митровић, Дејан Милијановић и Иван Тошић из ЕПС који ће говорити о дугорочном програм експлоатације угља у угљоносним басенима ЕПС.

 

На саветовању ће још бити речи о моделу оптимизације избора локације за соларне паркове применом географских информационих система и виешкритеријумске анализе, као и о енергетској ефикасности и стратегији развојај ХИП Петрохемије из Панчево.

 

Дружите се са креаторима енергетске политике у Србији, представницима највећих српских и европских енергетских индустријских компанија, пољопривреде и научно истраживачког сектора, представника државних тела.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 24 март 2017 13:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија