Кућа Добрих Вести

Login

Златна грана српске привреде

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sajamgradjievn34343434На Београдском сајму завршен је највећи грађевински догађај у овом делу Европе - 43. Међународни сајам грађевинарства SEEBBE.


Под слоганом “Златна грана српске привреде” више од 550 излагача из 30 земаља света (Европе и Азије) приказало је иновације и технолошка достигнућа на пољу савременог и функционалног приступа градњи, моделе за опремање простора и постављање еколошких стандарда који дефинишу нову, еколошку културу живљења, објавио је Београдски сајам. 


Током пет дана манифестације, Сајам грађевинарства посетило је 36.031 посетилаца. На порталу смо регистровали 3000 пословних посетилаца. У шест хала и на отвореном простору Београдског сајма се разговарало на двоцифреном броју страних језика. Сви ови показатељи говоре да је најјачи овогодишњи утисак изузетно јака пословна димензија ове манифестације, што је потврдило чињеницу да ова манифестација расте у пословни центар грађевинске индустрије југоисточне Европе.


Први пут је на сајму организовано наступила Привредна комора Аустрије, а у оквиру “Националних изложби” које су прилика за испитивање тржишта и покретање нових пројеката су наступили грађевинари из Турске, Чешке, Кине и Хрватске.

Сајамски програм употпуњен је ове године представљањем професионалаца из индустрије камена, у оквиру деветог STONEEXPO Србија, у организацији пословног удружења за експлоатацију и прераду камена „Камен Србије“.

 

Велико интересовање владало је и од стране медија. Акредитовано је 200 новинара из дневних и стручних издања као и инострани дописници из: Кине, Русије, Хрватске, Мађарске, БИХ, Македоније, Црне Горе…


Захваљујемо се Вашој медијској кући и Вама лично се што сте били део наше манифестације и у домену Ваше професије дали значајан допринос у извештавању јавности.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 24 април 2017 22:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија