Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „Пословати са Великом Британијом – Брегзит као нова шанса“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bregzittttttБЕОГРАД - Привредна комора Србије и Британско – српска привредна комора организују данас конференцију „Пословати са Великом Британијом – Брегзит као нова шанса“ са циљем да се пословна заједница упозна са потенцијалом и предностима тржишта Велике Британије.


Конференција почиње у 10 часова и одржаће се у Привредној комори Србије, Ресавској 15.


Учесницима конференције обратиће се: Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије, Денис Киф, амбасадор Велике Британије у Београду, Тахир Хасановић, потпредседник Британско – српске привредне коморе.


На скупу ће бити представљене могућности унапређења привредне сарадње са Великом Британијом, прописи и извозне процедуре за британско тржиште. Презентације ће обухватити и припрему логистичких процедура и приказ успешних примера фирми из Србије које сарађују са Великом Британијом.


Према Агенди, након свечаног отварања уследиће презентација актуелног стања трговинских односа Србије и Велике Британије о чему ће говорити Ненад Ђурђевић, директор Сектора за економске односе са иностранством ПКС.


Преподневни панел „Упознајте тржиште Велике Британије – „Како извозити“ уследиће одмах затим а о теми у оквиру тог панела под називом тему „Основни постулати за пласман прехрамбених производа говориће Снежана Милановић-Knowles из компаније „Мilanovic-Knowles”, док ће на тему „Практични савети за извоз вина“, говорити Илија Патар Мрдаљ, гeнерални директор „Bibo Imports“, а Мишо Божић, генерални директор из „Delamode Balkans“ на тему „Припрема документације и процедуре за извоз“.


Након паузе за кафу, око 12 часова почеће други део конференције. Панел „Шанса за српску привреду – успешне приче обележиће говори Зорана Рацића, комерцијалног директора „Ентеријер Јанковић“ из Београда, Дејан Драмићанин, директор „Bitgear“ из Београда и Горан Обрадовић, менаџер продаје, „Сојапротеина“.


Крај конференције је предвиђен за питања и одговоре учесника конференције.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 25 април 2017 15:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија