Кућа Добрих Вести

Login

Конференција о друштвено одговорном пословању

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sajveБЕОГРАД - Color Media Communications и магазин Diplomacy and Commercе већ трећу годину за редом организују конференцију посвећену друштвено одговорном пословању.


Конференција „ЦСР Србија 2017“ одржаће се 26. маја 2017. у хотелу „88Rooms“ у Београду, најавила је Колор Прес Група.


На овогодишњој конференцији говориће се о заштити права потрошача и развоју одрживих производа, о савременом концепту управљања људским ресурсима, и примерима добре праксе у земљи и иностранству.


Сазнаћемо и који су доприноси српских компанија остваривању циљева одрживог развоја УН, какво је то одговорно и одрживо пословање, као и да ли је одрживост стратешка предност компанија.


Ове године конференцију ће отворити Michel Saint-Lot из УНИЦЕФ-а, а биће и велики број еминетних предавача као што су: Ramon Arratia, директор одрживог развоја Ball корпорације и професор Универзитета у Кембриџу проф. Стојковић, проф. Дамјановић, Весна Савић Ђукић....


Компаније које су потврдиле учешће својих представника су: Delhaize, Delta Motors, Infostud, Delta Holding, Војвођанска банка, Књаз Милош, Ball Corporation, Direct Media, УНИЦЕФ.


Детаљан програм можете пронаћи на OВОМ линку.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 25 мај 2017 20:40
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија