Кућа Добрих Вести

Login

Трик-питања на интервјуима за посао – истине и заблуде

Оцените овај чланак
(1 Глас)

TRIKPITANJAБЕОГРАД – Бесплатни семинар „Трик питања на интервјуима за посао – истине и заблуде“ биће одржан у суботу, 16. септембра, од 11 часова у организацији Центра за развој каријере Линк групе.

 

У данашњем модерном пословању од пресудног је значаја одабрати праве људе, који су способни да решавају различите проблеме и носе развој компаније. Процес селекције и регрутације кадрова један је од ХР процеса, који је у последњих неколико година претрпео највише промена, будући да ХР професионалци покушавају да пронађу нове и ефикасније методе процене кадрова и прогнозе њиховог понашања на будућем радном месту.

 

Класична ХР питања полако постају превазиђена и недовољно ефикасна, јер кандидати долазе на интервјуе са добро увежбаним одговорима, па се тиме „моћ” тих питања умањује. Уместо њих, постају све популарнија тзв. трик-питања, којима послодавци прибегавају у жељи да процене кандидатову сналажљивост.

 

На семинару ћете сазнати:

 

-          које су класичне, а које су модерне интервју методе и технике

-          који су највећи проблеми са којима се срећу интервјуери у процесу селекције

-          када се примењују трик-питања и шта све сазнајемо о кандидатима на основу њих

-          како практично применити ове модерне алате и учинити процес селекције успешнијим.

 

Искуство професионалца: Неда Мирковић

 

Неда Мирковић, дипломирани психолог, сертификовани REBT терапеут Института Алберт Елис из Њујорка и консултант интернационалне компаније Human Synergistics, од почетка каријере бави се применом стечених психолошких знања у бизнису, пружајући јединствен спектар услуга у области развоја запослених и развоја организација. Оснивач је и директор агенције СИНАПСА, специјализоване, пре свега, за пружање услуга компанијама у развоју ХР система, унапређења интерне организације кроз најсавременије методе корпоративног развоја. Такође, СИНАПСА је препозната по услугама усмереним на развој појединаца и постизање њихове веће личне ефикасности и продуктивности.

 

Посебна Недина специјалност јесу различити тренинзи намењени будућим професионалцима у ХР-у, којима са лакоћом преноси стечена знања и помаже им да овладају различитим ХР алатима како би још успешније обављали свој посао.

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен. Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине.

 

За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 15. септембра, до 11 часова.

 

Пријавите се кликом на ОВАЈ линк.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 13 септембар 2017 12:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија