Кућа Добрих Вести

Login

Нови сервис за електронску трговину Привредне коморе Србије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ecommerce222222БЕОГРАД - Привредна комора Србије је у сарадњи са компанијом “Елком” креирала платформу за електронску трговину, засновану на једном од најмодернијих софтвера за набавку. Платформа, преко које ће привредници и компаније, онлине, брзо и једноставно набављати и продавати робу и услуге, јединствена је у Србији и региону.

 

"Овај пројекат је још један корак у модернизацији и дигитализацији пословања на српском тржишту. KLIK3MREZA је нови сервис Привредне коморе Србије који ће компанијама и предузетницима омогућити ефикасније и сигурније пословање, олакшати трансакције са пословним партнерима и смањити трошкове. То ће допринети расту промета, тражње и бити подстицај повећању производње. Циљ је да се пословање посредством ове платформе прошири на цео регион и да српска привреда постане регионални лидер у eCommerce,  каже Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије.

 

Јединствена онлajн берза производа и услуга олакшава трансакције, омогућава лакше повезивање привредника и отварање нових тржишта.

 

"KLIK3MREZA омогућава директну комуникацију са крајњим корисницима. Сваки корисник може да буде и купац и добављач. Добављачи имају могућност да без додатних средстава за промоцију пласирају своје производе и услуге, а купци на једном месту добијају комплетну понуду на тржишту. Претраживање базе је једноставно и пружа разне могућности: од детаљних информација о селектованом производу и упоређивање, преко информација у реалном времену и увида у целокупни процес набавке, од стране директора или власника компанија, до финансирања самих трансакција које је планирано у финалној фази" објашњава Андреј Павловић, директор "Елкома" за централну и источну Европу.

 

"Елком" који је креирао платформу представља једну од водећих  еProcurement софтверских компанија у свету, са више од 150.000 корисника и трансакцијама у износу од 100 милијарди америчких долара. Између осталих, Влада Шкотске, позната као најмодернија еCommerce влада у ЕУ, један је од најзначајнијих Елкомових партнера.

 

Платформа "KLIK3MREZA биће доступна корисницима од 2018. године на веб порталу повезаним са сајтом Привредне коморе Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 29 децембар 2017 10:57

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија