Кућа Добрих Вести

Login

Како одабрати кредит по мери

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bankaопБЕОГРАД - Новогодишњим празницима се увек подједнако радујемо, надајући се променама на боље, добром здрављу, породичној срећи и пунијем новчанику, а наравно и остварењу бројних мањих или већих жеља о којима маштамо током године.

 

Како бисмо их остварили, поред добре воље, понекад су нам потребне и додатне могућности као што је узимање новчане позајмице од банке или пријатеља. Пажљиво одабран кредит, узет са правим разлогом и под најбољим могућим условима, представља добру инвестицију, а Нова година је идеалан тренутак да остварите своје жеље. У овом одабиру треба водити рачуна о неколико важних чинилаца:

 

Добро промислите о разлогу да подигнете кредит

 

Запитајте се шта је то што ће вам улепшати празничне дане и проширити осмех на лицу. Ако већ нисте успели да уштедите довољно новца током године, јер имате нереализоване трошкове од претходне, а осећате да би вам остварење макар једне велике жеље учинило задовољство, кредит делује као добар алат који ће дати резултате на дужи рок. Да ли је то добро промишљена инвестиција коју већ дуже времена планирате или сте спремни да после низа година отпутујете на неку дуго жељену дестинацију? Свакако ће добар финансијски план, али и слика тренутног стања на вашем рачуну помоћи у одлуци да ли ћете, који и колики кредит узети и током ког временског периода ћете га отплаћивати. Зато је следећи корак можда и најважнији на путу остварења новогодишњих жеља.

 

Пронађите најбољу понуду на тржишту која одговара вашим потребама

 

Прикупите информација које су вам неопходне да бисте одабрали одговарајућу понуду на тржишту и будите сигурни да она одговара вашим потребама. У ситуацији када сте свесни свих дугова на кредитним картицама, можда имате и дозвољен минус, а желели бисте да ипак поред тога узмете додатни кеш, решење за вас јесте одабир неке од понуда рефинансирајућих кредита. Идеални рефинансирајући кеш кредит за вас могао би се скројити по следећој формули: једноставан, ефикасан и практичан процес пријаве за кредит уз минималну документацију, одговарајући и јасни услови, брза реализација, уз додатни кеш који ће вам помоћи у остваривању даљих планова. Питате се да ли постоји таква понуда на тржишту?

 

Проучите детаљно све услове кредитирања

 

Посетите најближу пословницу Аддико банке јер управо она нуди динарски кеш кредит који омогућава рефинансирање по формули која вама може одговарати. При том, овај динарски кеш кредит рефинансира обавезе у другим банкама и лизинг кућама, са роком отплате и до 10 година и без ограничења за додатни кеш. Све што вам треба јесте лична карта и потврда о примањима. Можете подићи износ од 100.000 до чак 3 000 000 динара и даље јасно планирати своје финансије у наредном периоду. На тај начин ћете имати новца и да вратите дугове, али и да испуните неку од својих жеља.

 

Размислите и о додатним погодностима приликом подизања кредита

 

Ова ставка вам можда у овом тренутку не изгледа толико важна, али када уђете у процес одобравања кредита свака погодност, услуга или производ банке који ће вам све то олакшати, сигурно је добродошао. У претходних годину дана Аддико банка је направила велики помак у дигитализацији пословања, унапредивши интернет и мобилно банкарство, ослушкујући потребе тржишта. Низ дигиталних услуга су наишле на одличан одјек код клијената, као што су на пример м-банкинг, е-банкинг, јединствени производ ГО дигитал рачун мале платне вредности и услуга Аддико Цхат банкинг уз коју је могуће пребацивање новца контактима из именика на мобилном телефону. Све те услуге су развијене уз примену најсавременијег софтвера и технолошких решења, врло безбедне и једноставне. Све те услуге вам могу бити доступне, што може донети компаративну предност у тренуцима када одлучујете у коју ћете банку отићи да подигнете кредит. Направите праву одлуку и испуните своје новогодишње жеље уз кредит по вашој мери!

 

Извор: Кamatica.com


Последњи пут измењено понедељак, 01 јануар 2018 21:15

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија