Кућа Добрих Вести

Login

Сајам грађевинарства од 18. до 21. априла

Оцените овај чланак
(1 Глас)

radoviutokuuuuuuuuuБЕОГРАД - Водећи сајамски догађај у грађевинској индустрији у региону југоисточне Европе, Сајам грађевинарства у Београду, одржаће се од 18. до 21. априла 2018. године на комплетно расположивом излагачком простору Београдског сајма.


Специјализована међународна манифестација обухвата најразличитије сегменте грађевинске индустрије – од истраживања и пројектовања, преко изградње и одржавања објеката у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, до представљања најсавременијих материјала, грађевинских машина, уређаја и алата, објавио је Београдски сајам. 

 

Као један од најзначајнијих пословних заштитних знакова Београда и Србије, догађај је за учеснике и посетиоце идеална прилика и незаменљив амбијент за премијерна представљања иновација и техничко-технолошких решења.


Овогодишња сајамска поставка биће и садржајно и дизајнерски иновирана.


Повећан број излагача из готово свих области грађевинске индустрије, машина и механизације допринеће квалитету, обиму и атрактивности ове, по свему специфичне, сајамске манифестације.


Као засебна тематска целина представиће се 10. Међународни сајам камена Stoneexpo Serbia, највећа међународна сајамска манифестација у области природног камена и пратеће индустрије. Најављено је више од 20 земаља региона и света, архитекте, дизајнери, представници сектора грађевине, урбанизма, државни и приватни инвеститори из Србије и земаља региона.


Посебно значајан сегмент и новина у излагачком програму од ове године биће увођење две нове робне групе, “Некретнине и инвестиције” и “Архитектура и урбанизам”. Очекује се долазак компанија које послују у области изградње објеката , као и агенција за промет некретнина и архитектонских бироа. На сајму ће бити представљени инвестициони пројекти који су шанса за домаће и регионалне грађевинаре.


И ове године биће организованих наступа и учешћа произвођача у оквирима националних изложби. Представиће се државе које су и до сада узимале учешће на смотри, а неке земље представиће се по први пут. СЕЕББЕ 2018 је прилика за испитивање тржишта, проширење сарадње и покретање нових пројеката, а за домаће излагаче начин да увек буду у центру иновација и на нивоу критеријума које постављају светски стандарди.

 

Сајам грађевинарства СЕЕББЕ има изузетну улогу у афирмацији грађевинске струке и лидерски статус у регион, који потврђује велики број иностраних учесника и посетилаца. Представља место окупљања експерата из области грађевине, архитеката, пројектаната, извођача радова и произвођача грађевинских машина и материјала. Један од основних комерцијалних циљева Сајма грађевинарства је да градњу, грађевинске материјале и пројекте учини доступнијим. У том смислу Сајамске акције и погодности саставни су део излагачког наступа. Учесници настоје да изађу у сусрет посетиоцима сајма и својим клијентима одобраваће ексклузивне сајамске погодности и попусте од 5 до 30% на своје производе и услуге.

 

Перспективност грађевинарства, у светлу најављених великих грађевинских пројекта од међународног значаја, јасна су порука пословним партнерима да ће овогодишњи Сајам грађевинарства бити место пословних сусрета, размене идеја и договора различитих облика пословне сарадње међу учесницима. Као место директних сусрета и глобалне понуде, Сајам грађевинарства је респектабилан међу савременим пословним сајмовима у свету.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 11 април 2018 13:54

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија