Кућа Добрих Вести

Login

Марина Трмчић

Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Веб сајт::

MTV27.9МТВ је данас објавио номинације за 2016 МТВ ЕМА доделу награда,која ће се ове године одржати у Ротердаму у недељу, 6. новембра са преносом уживо на регионалном МТВ каналу од 20 часова, наводи се у саопштењу МТВ.

HAPPYning Кoљe Mићeвићa у МАУ

уторак, 27 септембар 2016 12:06 Објављено у Култура

EVROPAAA 27.9БЕОГРАД - Музеј афричке уметности ће се током десетодневног трајања културно-туристичке манифестације „Дани европске баштине 2016“ представити happyining извођењем Коље Мићевића у четвртак 29. септембра са почетком од 20 часова.

Успешно завршен „Београд опен 2016“

понедељак, 26 септембар 2016 18:26 Објављено у Спорт

BEOGRAD26.9БЕОГРАД - Јучерашњи дан је започео такмичењем у атлетици у велелепном објекту – атлетска дворана. На овом такмичењу су учествовали такмичари из неколико земаља из региона.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија