Кућа Добрих Вести

Login

Секира – најважнији предмет за боравак на пустом острву

Оцените овај чланак
(3 гласова)

kupindoБЕОГРАД - Портал Купиндо недавно је организовао игру под називом “Креирај и освоји ГПС“ (GPS) у којој су учесници бирали три предмета која би понела са собом на пусто острво. Предмет који је у највећој мери заoкупио пажњу чланова овог популарног сајта за куповину посредством интернета - је секира.

Очито је да би им она, без обзира на њихове године или пол, била најбољи пријатељ на пустом острву. Секира чак заузима прва три места – секира од 1,6 килограма, секира – мала и секира кована (Made in Slovenia) са новом јасеновом дршком. 

Поред прве три секире, листу од ТОП десет предмета које бисмо најрадије имали код себе, ако бисмо се нашли на пустом острву, сачињавају: висећа лежаљка, чамац за воду, џепни ножић, двоглед, баштенска кућа, кућа и плац, нова гитара.

Очито би нам и на пустом острву била потребна и забава и место за одмор. На основу одговора чланова се чини да нас не би ни напустила жеља да видимо више и даље, жеља да побегнемо и да се одбранимо и прехранимо.

Шта би жене, а шта мушкарци, најрадије понели на пусто острво?

 

Прва три места су јединствена – то је и даље секира, у разним видовима.

Код жена, ови предмети постоје међу првих десет, али два артикла које су припаднице лепшег пола одабрале, а не појављују се на ТОП листи мушкараца су батеријска лампа и шпијунски сат.

Потреба за батеријском лампом ми је сасвим јасна, али потреба за шпијунским сатом остаје неоткривена.
Код мушкараца се два артикла не појављују у ТОП листи жена и то су: баштенска кућа и кућа и плац.

На основу овога би се дало рећи да би мушкарцима и на пустом острву недостајао дом, а да би жене и даље имале потребу да их шпијунирају...

Уколико би учеснике поделили по годинама, међу њиховим хит артиклима који се не налазе на списку осталих, нашли би се: међу младима до 20 година - француски кревет, а међу онима од 21 до 30 година - лед рефлектор, док су играчи од 31 до 40 година били заинтересовани и за профи алат у коферу, а они старији од 40 година радо би на пустом острву имали летњиковац.

Наравно ово нам говори статистика. Било је ту још заиста много веома занимљивих и оригиналних предмета и комбинација – свака са својом причом, а горе су испричане оне најчешће.

Учествовало је укупно 1181 чланова, и у акцији су пријављене 1592 различите комбинације.
                                                                                               Извор: Кућа добрих вести/Купиндо блог


Последњи пут измењено петак, 16 август 2013 13:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија