Кућа Добрих Вести

Login

Снежана Лукић

Снежана Лукић

Туристички водич из Београда и аутор блога blogsnelle.blogspot.com.
Воли комуникацију са људима и успешно је води на три језика. Заговорник је размене знања и искустава и мисли да је Интернет за то идеалан.
Приступила пројекту "Кућа добрих вести" јер сматра да је велико задовољство чинити лепе и хумане ствари.

Веб сајт::

Италијанске стипендије за студенте

четвртак, 17 април 2014 12:45 Објављено у Млади

diploma

 

 

 

БЕОГРАД - Италија је једна од земаља, која највише улаже код нас, па би можда требало обратити пажњу на студирање у Италији. Тим пре, што њихови факултети имају програме међународних студија и дају стипендије за странце.

guglБЕОГРАД - Једна од великих предности Интернета је што се помоћу њега може комуницирати и учити на даљину. Од недавно је компанија Гугл (Google) ову могућност универзалне комуникације проширила својим сервисом Гугл Хенгоутс (Google Hangouts), омогућавајући свим корисницима на свету да буквално имају своју сопствену бесплатну телевизију.

Из живота речи и језика

петак, 01 март 2013 11:43 Објављено у Занимљивости

books-and-globeСваки језик има своје речи и њима се означавају различити појмови, па се чланови једне заједнице, помоћу тих речи, лакше разумеју. Осим речи, језици садрже и фразе, које су настајале током историје. При преводу са неког језика, речи је много лакше превести него фразе.

Добра вест је да је велики број фраза исти у многим језицима, па се људи ипак могу размети. Иза сваке фразе стоји нека прича, односно догађај. Ево неких од њих:

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија