Кућа Добрих Вести

Login

Маja Јованов

Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Веб сајт::

egipatambasidfdfdfЕгипатски амбасадор у Београду, Амр Алгувејли, састао се са Нихатом Бишевцем, градоначелником Новог Пазара, престонице санџачког округа у Србији, како би отворио серију културних активности и сарадњу на пољу уметности.

Алжир - бисер Магреба

понедељак, 22 фебруар 2021 10:16 Објављено у Култура

alzirsukДруштво пријатеља Алжира организује ауторску, виртуелну изложбу фотографија „Алжир – бисер Магреба“, уметничког фотографа, Владимира Лукача, којом представља своје фотографске импресије ове највеће државе афричког континента. Изложба је доступна на веб сајту Друштва пријатеља Алжира www.dpalzira.com.

Ђорђе Балашевић – огледало нашег времена

субота, 20 фебруар 2021 16:23 Објављено у Култура

balasevicogledalodfdfdfdfdfdfПрви пут сам за Ђолета чула, пазите сад, када сам, била, верујем, можда у шестом разреду основне школе. Сећање је слабо да бих се сетила тачне године, али сећање је јако када бих тачно описала дан када сам први пут чула његове песме.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија