Кућа Добрих Вести

Login

О дигиталној трансформацији на "Webiz" конференцији

Оцените овај чланак
(0 гласова)

vebizedukacijaaaaaaБЕОГРАД - Конференција "Webiz edukacijа” одржаће се од 8. до 10. јуна у хотелу "Палисад" на Златибору и приказаће нове могућности које доноси дигитална промена интерних и екстерних процеса.


С обзиром да више ниједна привредна делатност не може да остане ван дигитализације пословања, услед услова који владају на све захтевнијем и конкурентнијем тржишту, питање одакле и на који начин започети овај најсавременији технолошки процес неопходан за даљи опстанак и успех српских компанија, поставља се пред комплетан привредни сектор у земљи.


Учесници ће стећи увид у кључне аспекте овог процеса, а припремљени материјал има највећу важност најпре за менаџмент и власнике малих и средњих предузећа чије су пословне јединице или читава фирма већ у процесу дигиталне трансформације. Такође, и они који тек улазе у покретање сопствених фирми, као и они који се припремају за тај корак, налазе се у групи којој су неопходна знања о дигиталној трансформацији пословања коју ће даље примењивати кроз развој нових процеса, производа, услуга или корисничког искуства.


На "Webiz edukaciji” публици ће бити представљено више иновативних решења где су у традиционалним индустријама и занатима примењена иновативна и високо технолошка решења, кроз која су се класични послови дигитално трансформисали.


Привредна комора Србије пружа подршку одржавању "Webiz edukacije” на Златибору у чијем фокусу ће бити дигитална трансформација.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 31 мај 2018 15:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија