Кућа Добрих Вести

Login

Почиње конкурс Генератор 2.0

Оцените овај чланак
(2 гласова)

generatorbiznisОтвара се нова сезона великог наградног конкурса Генератор, који ће бити посвећен дигиталној трансформацији малих и средњих предузећа.

 

Рок за пријаве траје до 24. децембра.

 

На конкурс се можете пријавити ОВДЕ.

 

Овогодишњи конкурс Генератор 2.0 намењен је предузетницима и малим и средњим предузећима који су регистровани у Србији и желе да дигитално трансформишу свој бизнис.

 

Три победника освојиће консултантску подршку у дигиталној трансформацији пословања коришћењем дигиталних технологија. Дигитална трансформација ће обухватити целокупну анализу постојећег стања пословања и препоруке са акционим планом, примену једне од предложених препорука у вредности до 5.000 евра,, као и маркетиншки преображај и медијску кампању.

 

Након попуњавања пријаве на званичном сајту наградног конкурса www.generator.rs, стручни жири, сачињен од стручњака из области предузетништва, иновација, дигиталне трансформације и маркетинга, изабраће 20 полуфиналиста који пролазе у следећу фазу селекције и учествују у креативним радионицама које ће бити организоване у Београду, Новом Саду, Нишу и Чачку. Ово ће за одабране учеснике бити прилика да са тимом трансформатора добију полазне основе за дигитални развој њиховог пословања.

 

Свих 20 полуфиналиста биће представљено на сајту конкурса Генератор 2.0 видео материјалом који ће моћи да користе у промоцији свог пословања, а учесник који освоји највише гласова публике током фазе јавног гласања освојиће директно дигиталну трансформацију. За друге две дигиталне трансформације бориће се 10 финалиста који прођу у следећу фазу такмичења према избору стручног жирија.

 

Societe Generale банка ће свим полуфиналистима омогућити и медијску промоцију, као и бесплатно отварање, вођење и одржавање Бизнис престиж пакета текућег рачуна за правна лица у трајању од једне године.

 

Други циклус конкурса Генератор банка и ове године организује у сарадњи са Центром за технолошко предузетништво и иновације (ICT Hub) и бројним партнерима.

 

Генератор је један од најзначајнијих пројеката којим Societe Generale банка у Србији подстиче културу иновација, предузетништво и иновативно пословање. Први циклус конкурса, одржан прошле године, основан је поводом обележавања 40 година пословања Societe Generale банке на домаћем тржишту, уз наградни фонд за најбоље предузетничке иновације у укупном износу од милион и по динара.

 

У овој години спроведен је и Генератор Флуо, конкурс за најбоље студентске предузетничке иновације, а победници су имали прилику да проведу седам дана у иновативном технолошком хабу Societe Generale групе у Паризу.

 

Извор: Кућа добрих вести/Generator.rs


Последњи пут измењено субота, 01 децембар 2018 15:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија