Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатна радионица: Примена графичког дизајна у интерактивним медијима

Оцените овај чланак
(1 Глас)

grafiakkskskskУ београдском Стартит центру, у четвртак, 21. марта, са почетком у 18 часова биће одржана интерактивна радионица.

 

Ако једна слика говори хиљаду речи – онда једна анимација говори десет хиљада. Зато ће уз мало труда и једноставне алате присутни научити да учине свој садржај атрактивнијим, додајући покрет графичким елементима.

 

У четвртак, 21. марта, позивамо све заинтересоване да нам се придруже у београдском Стартит Центру од 18 часова на радионици посвећеној стварању анимација. Радионица представља пролазак кроз процес прављења једноставне “флат” анимације.

 

Присутни ће на различитим примерима видети како једноставна анимација може да допринесе садржају интерактивних медија, тако што повећава интересовање корисника. Такође ће радити и на конкретном примеру са припремљеним фајловима за једноставну флат анимацију. Уз помоћ предавача, учесници ће проћи и кроз процес припреме и чувања анимација за одређене медије.

 

За ову радионицу ће бити потребни Адобе Иллустратор, Адобе Афтер Еффецтс + онлине програми и ресурси.

 

Коме је намењена радионица?

 

Ова радионица је осмишљена за графичке дизајнере који имају одређено искуство у изради једноставних илустрација или иконица.

 

Предавачи

 

Никола Димитријевић, Senior Designer,, уз асистента Марину Рајић, Junior Designer.

 

Пријава

 

Догађај ће се одржати 21. марта од 18 часова у београдском Стартит Центру (Савска 5). Присуство је бесплатно. Број учесника на радионици ограничен, а селекција ће се радити на основу приложених портофлија или радова. Пријаве су отворене до 19. марта.

 

Извор: Стартит/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 20 март 2019 00:37

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија