Logo
Одштампајте ову страницу

Дигитална конференција посвећена инфлуенсерима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

faramasisisisisisДигитална конференција посвећена инфлуенсерима и свима онима којима су у фокусу најновији трендови, производи и њихова промоција на друштвеним мрежама биће одржана 21. септембра у Комбанк Дворани (бивши Дом синдиката) у 10 под називом „The Army Of Me“ powered by Farmasi и слоганом Your Vibe, Your Tribe.

 

Организатор „The Army Of Me“ дигиталне конференције за инфлуенсере, је интернационални козметички бранд ФАРМАСИ.

 

Свестан важности инфлуенце маркетинга, ФАРМАСИ одржавањем овог догађаја жели да пружи посетиоцима потпуно бесплатну едукацију, да покрене нове моделе сарадње и да покаже већи интерес за актуелне дигиталне трендове. Током једног дана биће представљени инспиративни примери и успешна решења како би инфлуенсери, али и брандови постигли свој пуни тржишни потенцијал у ери дигиталне комуникације.

 

Своја искуства о томе како се постаје „опинион лидер“ и ствара „армија пратилаца“ откриће нам Дино Тутунџић, оснивач чувене странице „Мудролије са Твиттера“ на Фејсбуку, Инстаграму и Твиттеру, које броје више стотина хиљада пратилаца. Корисне савете о креирању садржаја за Инстаграм, предностима и могућностима, али и оглашавању и правилном таргетирању поделиће са учесницима конференције и Иван Билди, познати дигитал маркетинг и бизнис стратег. Све што нисте знали о хаштаговима и онлине апликацијама сазнаћете од Ане Т. Димитријевић, која већ деценију своје клијенте успешно промовише онлине. Шта несвесно откривамо о себи, постављајући фото и видео садржај на друштвеним мрежама спада у тајне говора тела, а више о томе учесници конференције ће сазнати од Марка Буразора, дугогодишњег тренера из домена комуникација и пословних вештина. За инфлуенсере који имају могућност да раде за коропорације Драган Варагић, стратег е-пословања, откриће зашто је важан компанијски блог и како се креира, али и како се најбоље мери брендинг ефекат блога. Шта све блогери и инфлуенсери могу очекивати од брендова и агенција, који су најкориснији алати за сарадњу са њима и како направити понуду за своје услуге појасниће Јасмина Крстић Латиновић, дугогодишњи ПР менаџер бројних брендова и институција и аутор блога „Прикази Стварности“.

 

Више информација о компанији Фармаси можете наћи на њиховом сајту farmasi.rs док за програм конференције, предаваче и остале детаље посетите линк thearmyofme.com.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 20 септембар 2019 10:54
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015