Кућа Добрих Вести

Login

Конференција е-Развој 2020

Оцените овај чланак
(3 гласова)

erazvojkonferencija3434343Удружење   е-Развој   организује   своју   10.   јубиларну   годишњу   конференцију   под   називом   Конференција е-Развој 2020 која ће бити одржана у Задужбини Илије М. Коларца, Студентски трг бр. 5, Београд, 20. марта 2020. године, у времену од 9:30 до 16 часова.

 

Успостављање ефикасних пословних система у било којем сегменту савременог пословања и друштва у целини је сам по себи велики изазов и захтева много знања, мудрости, иновативности и свеобухватног мултидисциплинарног и визионарског сагледавања свих аспеката мерљиве ефикасности и ефективности деловања сваког појединачног пословног процеса, дефинисања и праћења реализације постављених циљева и међусобног утицаја и повезивања истих по свим нивоима са глобалним сагледавањем и реализацијом опште постављених циљева.

 

Применом савремених информационо-комуникационих технологија и све израженијом потребом за дигитализацијом пословних процеса и њиховом аутоматизацијом неминовно смо ушли у еру дигиталне трансформације пословања и друштвених делатности на свим нивоима. То је посебан изазов за све оне који имају намеру да своје пословање додатно унапреде у складу са савременим трендовима које диктира дигитална револуција. Али нажалост нису сви спремни за такво деловање из много објективних и субјективних разлога. Дигитална опредељеност није својствена свима. Неретко је третирана као помодарство или као пролазни тренд данашњег и блиско будућег времена. Тежње за осваремењивањем пословних процеса дигитализацијом могу да буду са искреном намером без и једне сумње у добробит такве одлуке и оне испуњене страхом, недостатком знања и неверицом. Схватања се мењају у корист оних првих и то убрзано. Гледајући глобално вероватно да је тај пут без повратка исправан.

 

Како и на који начин идемо тим путем и које дилеме и изазове по том питању имамо већ сада, биће речи и на овој јубиларној десетој годишњој конференцији Удружења е-Развој.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПР објаве

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 18 новембар 2019 09:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија