Кућа Добрих Вести

Login

Дан интернет домена Србије: Тихе интернет револуције

Оцените овај чланак
(6 гласова)

tiheinterntrevolucijafdfdfdfФондација Регистар националног интернет домена Србије (РНИДС) 19. марта 2020. године у хотелу Метропол Палаце организује 11. по реду годишњу конференцију Дан интернет домена Србије - ДИДС 2020, под слоганом "Тихе интернет револуције".

 

Програм овогодишњег ДИДС-а, као и претходних година, одвијаће се у три блока у којима ће учествовати већи број истакнутих стручњака из земље и света.

 

ДИДС 2020 ће кроз резултате недавно спроведеног истраживања тржишта дати увид у начин пословања домаћих микро, малих и средњих предузећа, са фокусом на њихово коришћење интернета у пословне сврхе. ДИДС ће се позабавити тиме како је интернет трансформисао пословање и да ли је активна употреба интернета пресудан услов за успешан пласман и промоцију производа и услуга.

 

На трагу промоције и пласмана, ДИДС 2020 ће објаснити какву је револуцију интернет направио у маркетингу, како је утицао на (р)еволуцију појма брендинга и омогућио потрошачу да о бренду говори гласније него бренд сам о себи.

 

Разматраће како интернет утиче на процес стваралаштва, али и промоције уметности, истовремено се питајући да ли је интернет доба ера симбола у којој један емотикон може да замени цео пасус књиге.

 

Као и претходних година, заинтересовани посетиоци ДИДС-у могу присуствовати бесплатно. Међутим, због ограниченог броја места регистрација је обавезна и почеће у другој половини фебруара.

 

Извор: РНИДС


Последњи пут измењено среда, 12 фебруар 2020 13:59

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија