Кућа Добрих Вести

Login

Интернет маркетинг и СЕО активности у функцији остваривања профита

Оцените овај чланак
(1 Глас)

internetmarketingБесплатни семинар „Интернет маркетинг и СЕО активности у функцији остваривања профита” одржаће се у суботу, 15. маја, од 11 часова.

 

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНКгруп (Цара Душана 34, Земун), 15. маја, са почетком у 11 часова.

 

На семинару ћете имати прилику да сазнате о:

 

   Специфичности Интернета као тржишта

   Интернет бизнису у свету и у Србији у XXI веку

   Развоју и имплементацији маркетиншких техника на Интернету

   Ефектима примене Интернет маркетинга на профит фирми

   Примерима успешне примене Интернет маркетинга у Србији

   СЕО и оптимизацији њеб сајта за претраживаче - технике, пракса и примена

 

Искуство професионалца: Борис Кнежевић

 

Борис Кнежевић је оснивач и власник Маркетиншке агенције „Студио 77” из Београда и Цириха у Швајцарској. Дугогодишњи је предавач из области Интернет маркетинг и Електронског бизниса у Србији. Предавао је на више државних и приватних пословних школа и факултета у Србији.

 

Аутор или коаутор је четрнаест књига, уџбеника и монографија из области бизниса, међународног бизниса, електронског бизниса и интернет маркетинга. Аутор је више међународних радова из горе поменутих области. Као предавач и професор излагао је свој рад и одржао предавање на универзитету Харвард, на најелитнијем факултету за дипломатију у свету – Ј. Ф. Кеннедy Сцхоол оф Говермент. Прошао је обуку на Харвардској пословној школи (Харвард Бусинесс Сцхоол) за извођење и припрему студија случајева према харвардској методологији.

 

Сертификовани је предавач и инструктор за ЕCDL и TOPSIM.

 

Као руководилац пројеката учествовао је у изради неколико комплексних пројеката за Владу СРЈ који се односе на процене оправданости улагања и вредности будућих инвестиција у слободне и царинске зоне у Србији.

 

Током своје каријере радио је као консултант за више глобалних светских брендова и мултинационалних корпорација и компанија које су њихови франшизери и званични представници на домицилним тржиштима: Pizza Hut, Opel, Renault, Dacia, Nissan, Hyyndai, итд.

 

На регионалном тржишту ради или је радио као консултант и маркетиншки експерт за многе реномиране фирме као што су HIT, AUTO, EDEPRO, Ravelo, Пролом водa, Glass service, Monument, Krougas, TPZ, TOB, Auto Line, Lift Truckи друге.

 

Како да се пријавите?

 

Број места је ограничен.

 

Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 14. маја, до 12:00.

 

Пријавите се путем овог ЛИНКА.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија