Кућа Добрих Вести

Login

Најлакша претрага аутобуских редова вожње у Србији

Оцените овај чланак
(3 гласова)

redvoznjeБЕОГРАД - Polazak.com je јединствени сајт, осмишљен да грађанима олакша путовања по Србији, а данас је званично стартовала његова редизајнирана и ажурирана верзија.

Путници помоћу овог сајта и апликације, на једном месту имају обједињене и свакоднево ажуриране информације о поласку свих аутобуса, из свих праваца и свих превозника у Србији. 
Неумољиве шалтерске службенице које информације себично чувају само за себе, коначно имају конкуренцију, рекли би неки. 
Претрага редова вожње polazak.com подржана је и Андроид апликацијом ''Red Vožnje - Polazak.com'' koja se може преузети из Gugl Plej Stora, како би путницима увек била при руци, за оне који воле ред вожње да носе у џепу.

„Као што нам је интернет у сваком смислу олакшао задовољавање свакодневних животних потреба за информацијама, тако и наш сајт polazak.com , са сада и новим, модернијим изгледом и лакшим приступом, настоји да олакша путовање по Србији које одликује комплексан систем превозника и понекад нетранспарентни редови вожње“, изјавила је Маја Новаковић, координатор пројекта Polazak.com.

„Свакодневним ажурирањем информација и одговарајући на упите путника, неуморно радимо на томе да се приближимо европским стандардима планера путовања и учинимо их доступним за све путнике. На сајту или Андроид апликацији Polazak.com, једноставно упишете релацију и сазнате који превозник ће у које време бити на којој станици. Mожете се одмах уверити у то и сами“, додаје Новаковић.

Поводом покретања редизајнираног портала биће организована и наградна игра ''Играј и освоји путовање'' са циљем да се награде корисници, путници, за пружено поверење у последње две године.
Polazak. com у сарадњи са превозником ''Ласта'' наградиће две особе путовањем у Брисел, на највећи и најзначајнији међународни сајам аутобуса 'Busworld 2013'' у Кортрајку граду у Белгији.
О наградној игри више се може сазнати на Фејсбук страни Polazak.com.

О сајту Polazak.com

Сајт polazak.com постоји од 2011. године и осмишљен је као једноставан, поуздан, прегледан и ефикасан планер путовања у Србији, са циљем информисања путника о редовима вожње међумесних аутобуских линија у Србији, у складу са европским стандардима.

Након две године постојања, ажурирања података, свакодневног директног контакта са путницима и превозницима, изучавања и примене стандарда европских и светских планера путовања, polazak.com је покренуо нову редизајнирану страницу са унапређеном претрагом редова вожње.
На основу уложене енергије у унапређење свих података доступних на сајту, једноставност и функционалност сајта polazak.com оправдано стиче назив ''планера путовања'', чиме излази из своје почетне фазе.

Polazak. com је користан и неопходан путницима, јер им олакшава свакодневно путовање и омогућава детаљно планирање путовања по Србији. Јединствена база података која на једном месту обједињује све званично регистроване аутобуске редове вожње, превознике и станице, притом редовно ажурирана, представља велики помак и бенефит за све путнике Србије, који барем два пута годишње путују међумесним аутобусима.
Тим активних и креативних младих људи ангажованих на сајту polazak. com свакодневно олакшава путовање путницима по Србији, нудећи им информације иза којих одговорно стоји, унапређујући квалитет сајта као и доступност информација.

Polazak.com се залаже за коришћење и промоцију јавног транспорта из еколошких, социолошких и економских разлога, са циљем да сви редови вожње свих превозника у Србији буду транспарентни и доступни свим путницима.

Обезбеђујући корисницима једноставну и детаљну претрагу редова вожње, и унапређујући сарању са превозницима, polazak.com улаже константан напор да информише путнике у реалном времену.

                                                                                         Извор: Кућа добрих вести                


Последњи пут измењено недеља, 01 септембар 2013 16:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија