Кућа Добрих Вести

Login

Youth Spark Live конференција у Београду

Оцените овај чланак
(3 гласова)

YouthБЕОГРАД – Фондација за нове комуникације Докукино и Мајкрософт Србија организују Youth Spark Live конференцију која ће се одржати у петак, 9. маја у Установи културе „Пароброд“ у Београду.

Фокус локалне Youth Spark Live конференције јесте на развоју каријера младих у данашње време.

Сврха окупљања биће практично објашњавање могућности које каријера у сфери информационих и комуникационих технологија нуди, као и предавања на тему добре примене идеја у пракси у актуелних успешних примера, прилика у стартап култури знања која су неопходна младима да развију сопствене идеје и унапреде своје пословање, најавила је компанија "Мајкрософт Србија".

Мајкрософт у Развојном центру у Србији запошљава више од 150 врхунских младих инжењера, на Youth Spark Live конференцији придружиће се и SEE ICT са  Social Change Hakatonom, Нордеус, Америчка привредна комора у Србији, УНДП Црна Гора, Strawberry Energy, професори и други учесници из области информационо-комуникационих технологија.

Пријаве за учешће на конференцији трају до 7. маја и могу се извршити ОВДЕ.

Aгенда конференције је доступна ОВДЕ.

Microsoft Youth Spark

Microsoft Youth Spark је глобална иницијатива компаније да током три године створи пословне и едукационе прилике за преко 300 милиона младих широм планете. Кроз више од 30 програма и партнерстава с непрофитним организацијама усмереним на развој омладине, само током 2013. године microsoft YоутхСпарк активности су створиле прилике за 103 милиона младих људи у преко 100 земаља. Читава иницијатива тек треба да настави да се развија, али су досадашњи резултати и успеси инспиришући – млади широм света прихватили су пројекат и осмислили иницијативе за промене и бољитак, како сопствени, тако и читавих заједница којима припадају, па и на глобалном нивоу.

Фондација за нове комуникације Докукино

Фондација за нове комуникације Докукино функционише као катализатор друштвених промена и напретка заједнице на Западном Балкану, комбинујући дигиталне платформе, мултимедијалне садржаје и уникатне комуникационе стратегије. Из канцеларија у Београду и Сарајеву, тим Докукина креира комуникациона, адвертајзинг, технолошка и мултимедијална решења и кампање, са циљем развијања иновативних идеја за друштвено добро.

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 06 мај 2014 14:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија