Кућа Добрих Вести

Login

“Namics” освојио две награде на престижном конкурсу у софтверској индустрији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

fotonamssiksБЕОГРАД - Решења софтверских инжењера агенције „Namics” освојила су златну и сребрну награду на овогодишњем Best of Swiss Web престижном европском конкурсу у софтверској индустрији.

 

Златном наградом одликован је пројекат под називом „Migros iMpuls”, док је сребрно признање припало „smile.direct” кампањи.

 

Овога пута у ужем избору за најбоље дигиталне кампање и интернет решења са подручја читаве Европе нашло се 86 пројеката: „Конкуренција на овогодишњем Best of Swiss Web је била изузетна, па је и сама номинација за награде била једнака освајању. Изузетно нам је драго да су решења, на којима су радили наши софтверски инжењери, добила два висока признања”, истакао је Јан Келер, директор београдске канцеларије „ Namics”.

 

Келер је објаснио да је дигитална платформа „Migros iMpuls”, била изазовна са техничког аспекта јер је бројне податке требало организовати на једном месту: „Задатак наших стручњака био је да, на једној платформи, окупе много информација о различитим аспектима здравог живота. Требало је направити решење које све те податке систематизује и повезује, а које уједно прати последње стандарде технологије и дизајна и није компликовано за кориснике.”

 

Српски софтверски инжењери дебитовали су у Best of Swiss Web холу славних 2016. године са пројектом „MyMedela”, док су прошле године освојили су посебно признање за најуспешније примењену дигиталну трансформацију на пројекту „Relaunch Sunrise. Mobile First”.

 

Осим злата и сребра на Best of Swiss Web конкурсу, „ Namics” је ове године двоструко награђен у Немачкој, а оба признања је добио за дизајнерска решења у области веб сајта.

 

„Migros iMpuls” пројекат имплементиран је у сарадњи са „Migros”, највећим трговачким ланцем у Швајцарској и једним од најпознатијих ланаца на свету, а „смиле.дирецт” кампања спроведена је у са швајцарским директним осигурањем „smile.direct”.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија