Logo
Одштампајте ову страницу

Ноћ књиге

Оцените овај чланак
(1 Глас)

nocknjigeeeeeБЕОГРАД – У свим књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца, у петак 8. Јуна од 17 сати до поноћи одржаће се осамнаеста регионална манифестација Ноћ књиге под покровитељством Еуробанк Србија.

 

То ће бити још један празник књиге и читања.

 

Ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања, уз сјајан поклон програм, најављују организатори.

 

Попусти на Лагунина издања:

 

за куповину једне књиге биће 25%,

за две књиге 30%,

за три књиге 35%,

а за четири и више књига чак 40 процената.

 

Попуст на књиге издавача који су се прикључили Ноћи књиге, као и на страна издања биће 20 одсто, док ће поклон асортиман бити снижен за 10 процената.

Сви попусти моћи ће да се остваре и на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs.

 

Ноћ књиге ће се одржати у 26 градова у Србији и региону, на 55 локација. Регионални карактер манифестацији дају Лагунини клубови читалаца у Бањалуци, Тузли, Сарајеву, Подгорици и Никшићу.

 

Ноћ књиге је манифестација која се од 2009. године одржава у Београду, Србији и региону. Два пута годишње, у јуну и децембру, за само неколико сати Лагунине клубове читалаца и књижаре Делфи посети неколико десетина хиљада читалаца и купаца.

 

Интересовање за књигу, посећеност манифестације, квалитет и разноврсност понуде књига, као и неуобичајено велики попусти могу се поредити само са значајем који има Београдски сајам књига.

 

Број посетилаца Ноћи књиге расте из године у годину, а сама манифестација се шири по региону и представља прилику која се не пропушта, јер само у Ноћи књиге наслове свих жанрова можете купити по невероватно ниским ценама, упознати се са књижевним новитетима и дружити се са домаћим писцима.

 

И ове године манифестацији Ноћ књиге прикључиле су се бројне библиотеке из Србије које ће организовати посебне програме за читаоце.

 

Читаоци ће имати прилике да се друже са својим омиљеним писцима, а пријатељи манифестације су спремили бројне и разноврсне поклоне за све који буду учествовали у Ноћи књиге.

 

У току Ноћи књиге члански попусти Лагуниног клуба читалаца и количински попусти неће важити.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 07 јун 2018 08:56
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015