Кућа Добрих Вести

Login

Курс самоодбране за жене и девојчице

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sutraaaaaaПоводом Манифестације „16 дана активизма против насиља над женама“ Клуб борилачких вештина „Такеда” у сарадњи са Комисијом за родну равноправност ГО Звездара и ове године организује бесплатан курс самоодбране за девојчице и жене Звездаре, као и за све остале заинтересоване без обзира на пол и узраст у циљу опште борбе против насиља у породици, вршњачког и свих видова насиља.

 

Бесплатни тренинзи за све заинтересоване одржававају се од 26. новембра – 28.децембра 2018. у терминима тренинга за старију групу: понедељком, средом и петком од 21,00 до 22,00 сати у ОШ. „Стеван Синђелић“, Улица Милића Ракића 1, Коњарник, најавила је Општина Звездара.

 

„Defen Do” - Основни курс самоодбране обухвата одбрану од 10 најчешћих лаичких напада Ђу Ђуцу техникама које омогућавају да се на најлакши начин одбраните, ослободите напада и доведете себе у ситуацију да не будете повређене“ – поручују из Клуба.

 

Програм самоодбране „Defen Do” се спроводи у три нивоа: oсновни – средњи - виши. Основни курс обухвата и упознавање са правним аспектима нужне одбране и крајње нужде и аспектима употребе силе.

 

Клуб борилачких вештина „Такеда” – Београд је школа традиционалних стилова јапанских борилачких вештина, у „Такеди” се тренирају вештине Ју Јутсу (ђу ђуцу ) и Аикијујутсу (аикиђуђуцу),каи и Аикидо- Аикикаи, а бесплатан курс самоодбране даје као допринос борби против насиља над женама.

 

Клуб је регистрован у Министарству спорта и Агенцији за привредне регистре, тренери и инструктори иза себе имају 25 година искуства у раду са децом и омладином.

 

Председник клуба и главни тренер Борко Радовановић има националну тренерску лиценцу за борилачке вештине и носилац је црног појаса 7. Дан за Гошин рју ђу ђуцу и 3. Дан за Аикиђуђуцу и 1. Дан за Аикидо Аикикаи, као и више од 20 година искуства у пословима непосредне заштите лица и објеката.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 30 новембар 2018 14:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија