Кућа Добрих Вести

Login

Роман „Једног дана у децембру“ први на листи Њујорк тајмса

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dudisolverrrrrrДвоје људи. Десет прилика. Љубавна прича која се не понавља.

 

Незаборавна љубавна прича Једног дана у децембру за кратко време освојила је срца читалаца широм света и нашла се на првом месту престижне листе Њујорк тајмса.

 

Роман који ће ове зиме угрејати срца романтика потписује ауторка Џози Силвер.

 

Права за објављивање књиге продата су у 27 земаља, а за само месец дана од објављивања, стотине хиљада примерака нашле су своје место на полицама кућних библиотека одушевљених читалаца. Чак је и глумица Риз Видерспун изабрала Једног дана у децембру као књигу њеног књижевног клуба за месец децембар.

 

Једног дана у децембру је љубавна прича о томе шта се дешава након што упознате, или не упознате оног правог. Десет година пријатељства, пропуштене прилике, промашени путеви и судбина која се поиграла са главним јунацима, оставиће траг и на читаоце.

 

Радосна, динамична и необична романса подсетиће нас, да на путу до среће, судбина често умеша прсте и измени планове када то најмање очекујемо. Топла прича дочарава најдубље емоције главних јунака и омогућава читаоцима да се са њима поистовете. Роман истражује љубав, а чита се као трилер испуњен тајнама и издајама срца.

 

Ауторка Џози Силвер је непоправљиви романтик. Свог супруга упознала је тако што га је на рођендану случајно нагазила. Тренутно живи са супругом, њихова два сина и мачком у једном малом граду у Енглеској.

 

Књигу је објавио издавач „Вулкан“.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 19 децембар 2018 12:31

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија