Logo
Одштампајте ову страницу

У току упис на курсеве страних језика на Филозофском факултету

Оцените овај чланак
(1 Глас)

foto021dfdfdfdЦентар за језике на Филозофском факултету у Новом Саду позива студенте и заинтересоване грађане да се упишу на курсеве страних језика и језичких вештина.

 

У понуди су курсеви енглеског, француског, руског, немачког, италијанског, шпанског, португалског, румунског, русинског, словачког, украјинског, хиндуа, турског, јапанског, грчког, старогрчког, латинског и персијског језика.

 

У летњем семестру ће се учити и корејски језик, али с обзиром на то да се он води као двосеместрални предмет, упис за следећу генерацију полазника биће могућ поново тек од октобра.

 

Групе од пет до десет полазника биће формиране најкасније до 1. марта, а потом ће почети настава у трајању од 12 недеља. Сви полазници биће распоређени по различитим нивоима знања, а у Центру за језике могу бесплатно тестирати знање, како би могли бити разврстани у одговарајућу групу.

 

Часове ће држати професори Филозофског факултета.

 

За студенте је предвиђен попуст од 40 одсто, а погодности су могуће и уколико су курсеве подржале амбасаде или језички центар матичне земље. Настава ће се одржавати у касним поподневним, или вечерњим терминима, два пута недељно по 90 минута.

 

У плану је увођење и скандинавских језика.

 

Конкурс је отворен до 18. фебруара.

 

Извор: 021.rs/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 28 јануар 2019 14:31
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015