Кућа Добрих Вести

Login

Статуета "Капетан Миша Анастасијевић" додељена Веселину Јевросимовићу

Оцените овај чланак
(3 гласова)

veselin-jevrosimovic23434343Председнику компаније "Комтрејд" Веселину Јевросимовићу уручена је Статуета "Капетан Миша Анастасијевић" за најбољег привредника Србије.

Ова награда додељена је Јевросимовићу у оквиру пројекта "Пут ка врху" за презентацију и афирмацију Србије као софтверске нације у Југоисточној Европи.

 

Веселин Јевросимовић је недавно добио и награду за најбољег привредника региона.

 

Овај Пројекат уз логистичку подршку Привредне коморе Србије, реализују "Медија Инвент", Привредна комора Војводине и Универзитет у Новом Саду, док је медијски покровитељ Радио-телевизија Војводине.

 

Додела награда организована је у Великој сали "Саве Текелије" у Галерији Матице српске у Новом Саду.

 

 

Уз његово руководство Comtrade grupa наставља да расте и данас обухвата 32 компаније у 15 земаља. Међу глобалним пословним подухватима Веселина Јевросимовића је и HYCU,компанија са седиштем у Бостону и светски лидер у прилагођеним бацкуп системима и дата рецоверy решењима.

 

 

Водећи и производ ове компаније је специјализовано решење за Нутаниџ екосистем, које по својим карактеристикама и перформансама тренутно нема конкуренцију.

 

 

Comtrade групација тренутно има више од 4.000 запослених, од којих значајан проценат представљају софтверски инжењери који развијају решења за најуспешније светске компаније. Веселин Јевросимовић игра кључну улогу у вођењу Comtrade Grupe, проводећи већи део свог радног анганжмана у београдском Comtrade Technology центру одакле усмерава глобални развој компаније.

 

 

Веселин Јевросимовић је члан Светског економског форума и активно учествује у његовом раду. Добитник је престижних награда „Top Manager of Southeastern Europe”, “Most Innovative Investor in Southeastern Europe“ i „IT Industry Legend“.

 

 

Почасни грађанин Бостона постаје 2008. године, захваљујући доприносу економији овог града.

 

Више о Јевросимовићевој биографији прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 11 април 2019 12:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија