Кућа Добрих Вести

Login

Међународни БЕСТ академски курс

Оцените овај чланак
(3 гласова)

bestomladinaЛокална BEST група Ниш организује међународни летњи BEST академски курс ове године по једанаести пут. У периоду од 21. до 28. јула окупићемо 40 студента, од чега 22 студентаразличитих образовних профила из читаве Европе и 18 студената Универзитета у Нишу.

 

Током 8 дана,студенти ће проћи 23 сата теоријске и практичне наставе, а њихова стечена знања биће проверена назавршном испиту.

 

Тема овогодишњег курса је једна од најпопуларнијих у ИТ индустрији, а то је Blockchain. Предавања ће бити на енглеском језику, а биће реализована од стране стручних професора Универзитета уНишу, али и представника компанија које се баве овом темом.

 

                                bestsedeljkaaaaa   

 

Поред стицања знања, домаћи партиципанти имаће јединствену прилику да раде и уче уинтернационалној атмосфери, која подстиче креативност и позитивну енергију. Осам данапроведених на курсу су незаборавно искуство које шири видике и пружа нову перспективу учесницима и ствара нова итрајна пријатељства.

 

BEST (Board of European Students of Technology) је непрофитна и аполитична студентскаорганизација, коју чине и воде искључиво студенти. BEST, као највећа европска организација оваквогтипа, окупља првенствено студенте технике, као и студенте осталих природних, али и друштвених наука, пружа им могућност за додатно образовање, стручно усавршавање и подржава их у реализацији својих потенцијала.

 

Једна од значајнијих могућности коју BEST пружа студентима у току целе године је похађањестручних курсева широм Европе, организованих од стране локалних BEST група на 97 универзитета, у 34 земље широм Европе.

 

Преко 7000 студената сваке године искористи ову јединствену прилику да се у напреди на различитим пољима науке.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 03 јун 2019 13:32

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија